CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > #CUIDEMNOSMONTORNES Xarxa de voluntariat d'atenció i suport a l'emergència de la COVID-19

#CUIDEMNOSMONTORNES Xarxa de voluntariat d'atenció i suport a l'emergència de la COVID-19

22/03/2020

El projecte #CuidemnosMontornes oferirà recursos a la població en general i, en especial, a les persones en situació vulnerable. Les persones que tinguin alguna necessitat poden trucar al 667 94 70 51, les persones que vulguin col·laborar com a voluntàries poden enviar un whatsapp al mateix número o un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L'Ajuntament de Montornès ha posat en marxa el projecte #CuidemnosMontornes que ha de contribuir a la creació d'una xarxa de voluntariat que doni suport a les necessitats sorgides de l'emergència de la COVID-19, especiament per a la població més vulnerable.

És per això que el projecte, que implica tots els departaments municipals, s'articula en dues vessants:

  • Suport a la població vulnerable: s'establirà una xarxa de voluntariat per donar suport a les persones del poble en situació de vulnerabilitat, en tasques com anar a comprar, a la farmàcia, passejar les mascotes,  donar suport emocional, etc. Els grups de major risc són les persones a partir de 60 anys i les persones amb malalties cròniques, com són les cardiovasculars, diabetis, cardíaques o pulmonars o amb problemes d'immunitat i les dones embarassades. També es prestarà suport a aquells col·lectius vulnerables que ho sol·licitin. amb especial atenció a les persones amb dependència, persones amb discapacitat i persones en risc de pobresa i exclusió social.

    -        Qui necessiti suport o conegui algú que en necessita pot trucar al 667 94 70 51 (de dl. a dv. de 9 a13 h i de 15 a 17 h)
    -        Qui vulgui col·laborar com a voluntari/ària, pot enviar un whatsapp al 667 94 70 51 o un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 
  • Recursos per a la població en general: A través del web municipal i les xarxes socials, es dinamitzaran activitats virtuals orientades a joventut, infància i famílies, recomanacions d’activitat física a fer a casa amb classes virtuals i tot allò que, des de diferents departaments de l’Ajuntament, en col·laboració amb la xarxa d'entitats del poble, es pugui anar oferint. La divulgació per xarxes anirà acompanyada del hashtag #CuidemnosMontornès, que durant els darrers dies ja s'ha començat a utilitzar.
Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, CuidemnosMontornès
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona