CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Infants, empreses, comerç i ciutadania implicats en la planificació del Montornès del futur

Infants, empreses, comerç i ciutadania implicats en la planificació del Montornès del futur

07/02/2020

Aquesta setmana s'ha celebrat diverses sessions en el marc del procés participació que acompanya l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal per al període 2020-23. El dia 15 de febrer hi haurà un nou taller presencial adreçat a la ciutadania.

El Consell d'Infants d'aquest mes de febrer s'ha dedicat de forma monogràfica a les aportacions infantils per al nou Pla d'Actuació Municipal que s'està elaborant. Es tracta del document que guiarà l'acció municipal durant els propers 3 anys. La canalla tindrà una nova oportunitat de participar en el procés, el proper 14 de febrer, en el marc de l'activitat "La città infinita" que tindrà lloc al Centre Infantil Pintor Mir.

També l'empresariat i el teixit comercial hi han dit la seva. Aquesta setmana hi ha hagut Consell d'Empreses i també una trobada amb comerciants per copsar les seves opinions i incloure-les en el nou pla.

Aquest dijous ha tingut lloc el primer taller ciutadà presencial del procés participatiu. El 15 de febrer d'11 a 13.30 h, hi haurà un altre taller ciutadà  a la Sala Gran del Teatre Margarida Xirgu

La ciutadania també pot participar en el procés emplenant les butlletes que trobaran als equipaments municipals i a través de la plataforma montornes.cat/decidim. Hi ha temps per participar fins al 23 de febrer.

Arxivat a: Ciutadania
El Consell d'infants amb la furgoneta del PAM 2020-23
Dinàmica participativa amb el Consell d'Infants
Sessió del Consell d'Empreses dedicada al PAM 2020-23
Trobada participativa amb el comerç local - PAM 2020-23
Primer taller ciutadà del procés participatiu del PAM 2020-23
Grups de treball ciutadà sobre els eixos del PAM 2020-23
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona