CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La primera planta europea de Henkel per a la indústria aeroespacial, a Montornès

La primera planta europea de Henkel per a la indústria aeroespacial, a Montornès

04/06/2019

L'empresa ha inaugurat les noves instal·lacions aquest matí en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, i de diversos representants de Henkel. La planta comportarà la contractació d'una setantena de persones.

Henkel continua ampliant les seves instal·lacions al municipi. Aquest matí, la multinacional alemanya ha inaugurat el seu Hub europeu per a la indústria aeroespacial a Montornès; el primer d'Europa i el segon del món.

La planta donarà resposta a les demandes del sector aeroespacial i desenvoluparà adhesius estructurals i tecnologies de tractament de superfícies per a fabricants d'avions i naus a escala mundial. Els materials serviran per alleugerir el pes dels vehicles o millorar l'eficiència en l'ús del combustible, entre altres tendències.

En aquests moments, la planta disposa de 35 professionals que treballen en fase de proves, amb l'objectiu de fer els primers lliuraments de productes a finals d'any. La intenció de Henkel és assolir una plantilla d'uns 70 treballadors i treballadores amb perfils d'alta qualificació com enginyers químics i economistes.

L'acte d'aquest matí ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero; el president de Henkel Ibérica, Rodolfo Schornberg; el vicepresident executiu de les tecnologies d'adhesius de Henkel, Jan-Dirk Auris; i el director de la nova planta d'adhesius, Jaume Anguera.

Una empresa consolidada al municipi

Henkel ha invertit prop de 35 milions d'euros en la nova planta de producció d'adhesius per a la indústria aeroespacial. Les instal·lacions s'estenen al llarg de 14.000 m2 i disposen d'espais de producció, laboratoris, oficines i magatzem.

Es tracta d'un disseny d'última generació amb les darreres tecnologies de la indústria 4.0, que aposta per la enginyeria col·laborativa i la bona execució en la fabricació. A més, a partir dels criteris de sostenibilitat, la planta es convertirà en la primera d'Espanya amb la certificació Gold DGNB.

Amb més de 50 anys d'activitat, el centre de producció de Henkel a Montornès produeix més de 200.000 tones anuals de detergents, detergents líquids i adhesius. La planta dona feina directa a més de 500 persones i exporta a més de 60 països.

 

Arxivat a: General
Exterior de la nova planta de Henkel a Montornès per a la producció aeroespacial
L'alcalde, José A. Montero, a l'esquerra; amb diversos representants de Henkel. el cònsol d'Alemanya i el director de la planta, Jaume Anguera, a la dreta
Enlairament de globus com a inauguració de la nova planta
Demostració abans dels parlaments
Un moment de l'acte d'inauguració de la planta
Intervenció del president de Henkel Ibérica, Rodolfo Schornberg
Intervenció de l'alcalde, José A. Montero
Intervenció del vicepresident executiu de les tecnologies d'adhesius de Henkel, Jan-Dirk Auris
Entrada principal a la planta de Henkel per a la indústria aeroespacial
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona