CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Henkel Ibérica escull Montornès per fer-hi una nova planta de productes per a la indústria aeroespacial

Henkel Ibérica escull Montornès per fer-hi una nova planta de productes per a la indústria aeroespacial

07/04/2017

L'empresa ha posat en els darrers dies la primera pedra de la nova planta que, segons les previsions, començarà a funcionar el 2019. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, José A. Montero.

La unitat de producció Adhesive Technologies de Henkel ha començat la construcció d'una nova planta de productes per a la indústria aeroespacial en el recinte de les instal·lacions que ja té a Montornès. Fa uns dies es va posar la primera pedra de la nova edificació en un acte que va comptar amb la presència dels màxims representants de l'empresa i al qual va ser convidat l'alcalde, José A. Montero.

Segons la nota difosa per Henkel, la instal·lació inclourà nous edificis i equipaments per augmentar la producció i capacitat d'emmagatzematge. Es preveu que pugui començar a funcionar l'any 2019. Les informacions publicades apunten la creació de 70 llocs de treball.

Henkel Adhesive Technologies ja està establerta com a unitat de negoci a la planta de Montornès, on elabora productes per a la indústria automobilística. 

Més de 50 anys a Montornès

El centre de producció de Henkel està ubicat a Montornès des de fa més de 50 anys. Segons les dades facilitades per la mateixa empresa, produeix més de 200.000 tones anuals de detergents i adhesius, dóna feina a prop de 500 persones i exporta a més de 50 països.

A banda de la seva activitat, la planta montornesenca  s'ha implicat en l’acció municipal en els àmbits cultural i esportiu, així com en esdeveniments com els Parcs de Nadal, la Mitja Marató, etc. També ha col·laborat en projectes formatius com el Pla de Transició al Treball i en accions de caire social. Una de les darreres col·laboracions va ser la cessió, l'any passat, de 14 rentadores que es van lliurar a famílies tutelades pels Serveis Socials.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Un moment de l'acte. L'alcalde (al centre) amb representants de l'empresa (Foto: Henkel Ibérica)
Document commemoratiu de la col·locació de la primera pedra
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona