CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S'obre la convocatòria per posar parada el dia de Sant Jordi

S'obre la convocatòria per posar parada el dia de Sant Jordi

21/03/2019

L'Ajuntament ha publicat les bases per als establiments de flors i llibres, centres educatius, entitats i altres col·lectius que vulguin posar una parada a la plaça de Pau Picasso el 23 d'abril. Les sol·licituds es poden presentar fins al 5 d'abril.

La plaça de Pau Picasso tornarà a acollir, el 23 d'abril, de 10 del matí a 8 del vespre, les tradicionals parades de roses, llibres i de les entitats que ho sol·licitin així com activitats obertes a la ciutadania. 

Com cada any, l'Ajuntament ha obert la convocatòria per a la petició d’espai a la plaça durant aquest dia. D'acord amb les bases, poden sol·licitar parada els establiments de venda de roses i llibres del poble, els centres educatius, i les entitats, associacions, fundacions i altres col·lectius sense ànim de lucre amb seu al municipi. 

Les peticions es poden presentar mitjançant una instància de forma presencial o telemàtica a l'Oficina d'Atenció Ciutadana fins al 5 d'abril.

Les peticions s'atendran per ordre d'arribada al registre, atenent els criteris d’ubicació segons la tipologia de cada parada que estableixen les bases de la convocatòria.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Sant Jordi a la plaça de Pau Picasso

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona