CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública prèvia per a l'ordenança reguladora de la taxa per serveis especials de vigilància

Consulta pública prèvia per a l'ordenança reguladora de la taxa per serveis especials de vigilància

19/10/2018

Del 22 d'octubre al 5 de novembre la ciutadania podrà opinar sobre la futura ordenança que fixarà una taxa per serveis especials de vigilància motivats per situacions com espectacles públics i transports excepcionals.

L'Ajuntament treballa en la implementació d'una nova taxa que s'aplicarà en els casos en què s'hagin de planificar dispositius i serveis especials de vigilància i acompanyament motivats per esdeveniments públics o transports especials. S'hi inclouran situacions que impliquin, per exemple, la necessitat de retirar semàfors o mobiliari urbà de la via pública per facilitar el pas de vehicles de grans dimensions, escorta policial o control d'accessos. La taxa pretén minimitzar l'impacte econòmic que aquestes actuacions tenen per al municipi.

D'acord amb el que estableix la normativa vigent, s'obre un període de consulta perquè la ciutadania i les organitzacions que ho considerin puguin remetre a l'Ajuntament les seves opinions.

Es pot participar del 22 d'octubre al 5 de novembre emplenant una instància general i presentant-la per via telemàtica o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona