CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El 3x3 Tir Lliure Tour farà cistella a Montornès per Festa Major

El 3x3 Tir Lliure Tour farà cistella a Montornès per Festa Major

13/07/2018

El Club Bàsquet Vila organitzarà per primera vegada al municipi el torneig 3x3 Tir Lliure Tour. Serà la desena i última prova del circuit i tindrà lloc el 9 de setembre.

Aquest dimecres s'ha presentat a la Sala d'Actes de l'Ajuntament el 3x3 Tir Lliure Tour 2018 que se celebrarà a Montornès el 9 de setembre.

L'esdeveniment arriba al municipi per primera vegada, de la mà del Club de bàsquet Vila de Montornès. Serà la desena i darrera sessió d'un circuit que s'ha celebrat per tercer any i que durant aquest 2018 ha visitat poblacions com Mollet o Mataró.

El torneig es disputarà en dotze pistes distribuïdes entre la carpa polivalent El Sorralet i el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. Es formaran equips de tres o quatre persones en categories que aniran des de PreMini fins a Veterans. A més, s'instal·larà una màquina de tir TRIPL3 SHOT per trobar el millor tirador o tiradora de la competició. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 5 de setembre. 

L'esdeveniment esportiu se celebrarà a les portes de la Festa Major, per això s'ha creat una samarreta personalitzada, que rebran tots els participants, amb la figura dels gegants de Montornès com a protagonista. 

Marcant la diferència amb els Specials

La voluntat del CB Vila de Montornès de fer arribar l'esport de competició a totes les persones, incloses les que tenen necessitats especials, ha propiciat que el torneig de Montornès inclogui, per primera vegada, una categoria única dedicada als Specials. La mateixa entitat compta des de novembre de 2015 amb un equip propi que competeix amb altres conjunts de Catalunya de la mateixa condició.

Arxivat a: Esports
D'esquerra a dreta: Manel Sánchez (entrenador de l'equip sènior A del CB Vila de Montornès), Marc Clariana (organitzador del 3x3 Tir Lliure Tour), l'alcalde, José A. Montero i Xavi Espín (president del CB Vila de Montornès)
Un moment de la presentació
La samarreta de l'esdeveniment
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona