CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 3x3 Tir Lliure Tour 2018 a Montornès

3x3 Tir Lliure Tour 2018 a Montornès

Dia i hora: diumenge 09/09/2018 de les 9:00 a les 22:00

Lloc: Pavelló d'esports municipal i carpa polivalent El Sorralet

El Club Bàsquet Vila de Montornès ha portat per primera vegada al municipi el torneig 3x3 Tir Lliure Tour. La de Montornès serà la darrera prova del circuit i s'inclou en la programació d'activitats de la Festa Major.

El torneig 3x3 Tir Lliure Tour celebrarà la seva desena i última prova a Montornès en el marc de la Festa Major.

La tercera edició del certamen ha passat per municipis com Mollet o Mataró al llarg d'aquest any. A Montornès, la competició es disputarà a dotze pistes distribuïdes entre el pavelló d'esports municipal i la carpa polivalent El Sorralet.

Es formaran equips de tres o quatre persones en categories que aniran des de PreMini fins a Veterans i, a més, s'instal·larà una màquina de tir TRIPL3 SHOT per trobar el millor tirador o tiradora del certamen.

En el cas de Montornès, tots els participants rebran una samarreta personalitzada amb els gegants Pere Anton de Rocacrespa i Bartomeu Sala com a protagonistes. També al poble, el torneig inclourà, per primera vegada, una categoria única dedicada als Specials

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 5 de setembre al web d'Sport Click Event.

Arxivat a: Esportiva
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona