CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Termini per sol·licitar ajuts per al menjador escolar

Termini per sol·licitar ajuts per al menjador escolar

29/05/2018

Fins al 8 de juny es poden sol·licitar els ajuts de menjador escolar per al curs 2018-2019. Les famílies interessades han de demanar visita al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Els ajuts del departament d’ensenyament de la Generalitat que es gestionen a través del Consell Comarcal s'adrecen a l’alumnat matriculat en qualsevol dels cursos de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, per al curs 2018-2019. Les famílies interessades s’han de posar en contacte amb el Consistori i demanar visita amb el Departament de Serveis Socials (telèfon 93 572 11 70. extensió 3).

El termini de sol·licitud finalitzarà el 8 de juny. Fora d'aquest termini només es podran presentar sol·licituds per situacions que es considerin sobrevingudes, com noves matrícules, casos que requereixin l'atenció dels serveis socials o unitats familiars amb una situació econòmica que s’hagi vist greument afectada per causa de força major i degudament justificada.

Les bases de la convocatòria del curs 2018-2019 tenen com a novetat el fet que es tindrà en compte la condició de discapacitat de qualsevol dels membres de la unitat familiar, no només dels fills, a l'hora de concedir l'ajut.

Arxivat a: Serveis Socials
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona