CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament convoca 14 llocs de treball més dins dels POL 2017 i el programa Treball i Formació

L'Ajuntament convoca 14 llocs de treball més dins dels POL 2017 i el programa Treball i Formació

05/12/2017

Aquests dies s'ha obert la convocatòria de 7 llocs de treball (4 peons d'obra i 3 de manteniment) en el marc de la segona fase dels Plans d'Ocupació Local 2017. També s'ofereixen 7 llocs d'operari de neteja i tractament de residus, en aquest cas dins del programa Treball i Formació, subvencionat pel SOC.

L’Ajuntament ha obert la convocatòria de la segona fase dels Plans d’Ocupació Local 2017. En aquesta fase es contractarà 7 persones que se sumaran a les 26 contractades a mitjans d'any.

Els perfils professionals que es demanen són els següents: 

4 peons d'obres. Núm. oferta 255372 

3 peons de manteniment. Núm. oferta 255373 

Les persones que estiguin interessades a participar en aquesta convocatòria han de tenir els requisits exposats a les bases, s’han d’inscriure a través del web www.diba.cat/slo i presentar la documentació pertinent. El termini d’inscripció finalitza el 20 de desembre de 2017. 

També s'ha obert la convocatòria per a la contractació de 7 persones en el marc del programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

En aquest cas es demanen:

7 llocs d'operari de neteja i tractament de residus. Núm. oferta 255298

Les persones que estiguin interessades a participar en aquesta convocatòria han de tenir els requisits exposats a les bases, s’han d’inscriure a través del web www.diba.cat/slo i presentar la documentació pertinent. El termini d’inscripció finalitza l'11 de desembre de 2017.

Les dades dels POL

Els Plans d’Ocupació Local es van posar en marxa a Montornès l'any 2013 per ajudar a alleugerir la difícil situació econòmica que afecta algunes famílies del poble. Les contractacions tenen una durada de 6 o 9 mesos en funció dels projectes d’actuació municipal i es complementen amb accions formatives. L’Ajuntament n’assumeix la despesa en solitari. Per a aquest any s’han aprovat 11 projectes que representen la contractació de 33 persones. S’hi destinaran 520.378,90 €.

El conjunt d’actuacions desenvolupades (incloent les de 2017) han suposat la contractació de 179 de persones i el desenvolupament de 69 projectes municipals. Els recursos dedicats als Plans d’Ocupació Local es xifren en 2.063.155,98 €.

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació, Promoció Econòmica
Operaris de la Brigada Municipal d'Obres contractats a través dels Plans d'Ocupació (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona