CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El PTT, pont per accedir a una feina

El PTT, pont per accedir a una feina

21/06/2017

Un total de 26 joves han superat la formació que s’imparteix en l’àmbit de l’hoteleria i la fabricació mecànica en el PTT

Aquesta setmana s’ha celebrat l’acte de cloenda del curs 2016-2017 del Pla de Transició al Treball (PTT) als jardins de la masia El Molí. En aquesta edició, han superat el curs 14 alumnes del mòdul de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura i 12 del mòdul d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració.

La formació està pensada per a joves de 16 anys o més que hagin finalitzat els estudis d’ESO sense obtenir-ne el graduat. D’aquesta manera, un cop han superat el curs del PTT, tenen la possibilitat de fer un cicle formatiu de grau mitjà o cercar feina i ser inserits en el món laboral. 

Contacte amb les empreses i foment de la inserció laboral

Enguany hi ha la previsió que es formalitzin contractes laborals amb el 50% de l’alumnat de fabricació mecànica i un 25% de l’alumnat d’hoteleria. Les contractacions es faran per part de les empreses on els alumnes ja han realitzat pràctiques formatives o per part de familiars i coneguts.

Les empreses tenen un pes important en la formació de l’alumnat. Els dos mòduls inclouen una part teòrica acompanyada de classes específiques a càrrec d’experts en actiu que ensenyen competències professionals i 180 hores de pràctiques en empreses de l’entorn que col·laboren en el programa. 

Arxivat a: Educació
Acte de cloenda del PTT a la Masia El Molí
Grup del mòdul d’auxiliar de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura
Grup del mòdul d’auxiliar d’hostaleria, cuina i serveis de restauració
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona