CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’aula de noves tecnologies de l’Escola Municipal de Música, un model a seguir

L’aula de noves tecnologies de l’Escola Municipal de Música, un model a seguir

26/01/2017

El centre ha estat convidat per la Diputació a explicar la seva experiència en l’aplicació de les noves tecnologies a l’aprenentatge musical en la jornada de bones pràctiques que tindrà lloc el 2 de febrer a Barcelona.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre participarà el 2 de febrer en la XV Jornada de Bones Pràctiques dedicada a la Innovació educativa a les escoles municipals. La jornada, organitzada per la Diputació de Barcelona, tindrà lloc el 2 de febrer a l’Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

L’equip directiu de l’Escola de Música compartirà la seva experiència sobre l’aplicació de les noves tecnologies en l’aprenentatge musical.

Innovant en l’aprenentatge musical des de 2006

La introducció de les TIC en la dinàmica docent de l’Escola de Música es va començar a gestar l’any 2006, amb la redacció d’un projecte per implementar una aula TIC al centre.

A partir del curs 2007-08, l’aula va entrar en funcionament i al següent curs, es va modificar el Pla d’Estudis de l’Escola per incorporar les noves tecnologies en el sistema d’ensenyament del Llenguatge Musical. La proposta, que té com a una de les principals virtuts la possibilitat de personalitzar i individualitzar les activitats per atendre la diversitat de ritmes d’aprenentatge, s’ha mantingut fins l’actualitat. A més de contribuir a l’assoliment i la consolidació d’objectius pedagògics, l’aula ha esdevingut un espai per a l’enregistrament sonor de conjunts instrumentals i cors de l’escola, i de col·laboració amb entitats i col·lectius del poble i amb les seccions de dansa i teatre del mateix centre.

Ara, l’escola treballa per renovar l’equipament informàtic i adaptar-lo a les tecnologies més actuals amb la incorporació dels dispositius mòbils a l’aula.

Arxivat a: Cultura i festes
Classe de Llenguatge Musical de l'aula de noves tecnologies de l'Escola Municipal de Música
Cursos d'informàtica musical a l'Escola de Música (2011)
Alumnes de llenguatge musical de 7 i 8 anys realitzant un exercici d’dentificació de notes musicals. Foto d'arxiu: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre
L'aula de noves tecnologies va començar a funcionar el curs 2007-08
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona