CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La PEPA s’apropa al jovent

La PEPA s’apropa al jovent

27/11/2015

Durant aquest mes s’han fet diversos tallers de prevenció de consum d’alcohol als instituts en el marc de la PEPA (Pla Estratègic de Prevenció d'Addiccions). També s’ha presentat al Consell Escolar Municipal el Protocol de detecció i intervenció del consum de drogues en menors d’edat escolaritzats als centres d’ESO. D’altra banda, el CJ Satèl·lit ha acollit l’exposició "Ètica Etílica", una mostra educativa dedicada al consum responsable d’alcohol.

Un total de 148 alumnes de tercer de secundària dels instituts Vinyes Velles i Marta Mata han participat aquests dies en els tallers de prevenció de consum d’alcohol, organitzats dins de la programació d’aquest trimestre de la PEPA.

També s’ha pogut veure al Centre Juvenil Satèl·lit l’exposició “Ètica Etílica”, un recurs pedagògic de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat dirigit a adolescents i joves per tal que puguin reflexionar críticament sobre el consum d’alcohol i altres substàncies en situacions d’oci i en la vida quotidiana. 

Reforçant la formació als professionals 

La programació de la PEPA també ha inclòs activitats adreçades a professionals que treballen en l’àmbit municipal de l’educació, la infància i l’adolescència, la salut, la família, l’ocupació i la seguretat ciutadana. El 18 i el 23 de novembre, prop d’una vintena de professionals han participat en un seminari sobre la prevenció del consum d’alcohol, el tema central de les activitats d’aquest trimestre, i el treball en xarxa. La formació ha anat a càrrec de SPOTT, Centre de Prevenció i Intervenció en drogodependències de Diputació de Barcelona, institució que fa suport al desenvolupament de la PEPA. 

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
Taller de prevenció de consum d'alcohol amb alumnes de tercer de l'Institut Vinyes Velles
Seminari per a professionals sobre la prevenció del consum d'alcohol entre el jovent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona