CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Hidrata’t i passa’t-ho PEPA!

Hidrata’t i passa’t-ho PEPA!

23/12/2016

L’Ajuntament dóna continuïtat al PEPA (Pla Estratègic de Prevenció d’Addiccions) amb una campanya de prevenció en el consum d’alcohol en àmbits festius com les festes de Cap d’Any i mesures per a una dispensació responsable de begudes alcohòliques.

La campanya del PEPA en prevenció del consum d’alcohol, iniciada a la Festa Major de 2015, es renova de cara a les festes nadalenques. Sota el lema Hidrata’t i passa’t-ho PEPA!, l’Ajuntament ha difós imatges i materials que promouen el consum responsable de begudes alcohòliques i la importància d’una bona hidratació ingerint aigua durant la vetllada. 

Els materials de difusió reforçaran la feina del personal que treballi a la barra de les festes de Cap d’Any que es fan al poble. D'aquesta manera, ajudarà a la correcta dispensació de begudes alcohòliques i al compliment de la prohibició del subministrament d’aquest tipus de begudes al públic menor d’edat.  

La campanya també servirà per a propers esdeveniments com el Carnaval, les festes de Sant Joan, la Festa Major i la de Sant Sadurní. Amb aquestes accions es pretén minimitzar els riscos derivats del consum de substàncies en contextos festius i evitar així baralles, accidents o comes etílics.

El PEPA se suma al CRÍTIC

Des del mes de novembre el PEPA forma part del CRÍTIC, el Pla intermunicipal de drogues, pantalles i riscos associats de la mancomunitat del Galzeran (formada pels municipis de Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles i La Llagosta).

Actualment Montornès ostenta la presidència de la mancomunitat i de la Comissió Política del CRÍTIC. 

Arxivat a: Joventut
Campanya "Hidrata't i passa't-ho PEPA"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona