CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Teatre: "L'illa deserta", amb Miki Esparbé i María Rodríguez

Teatre: "L'illa deserta", amb Miki Esparbé i María Rodríguez

Dia i hora: diumenge 24/03/2024 a les 18:00

Lloc: Teatre Margarida Xirgu (plaça de Margarida Xirgu, 3)

Montornès celebra el Dia Mundial del Teatre amb aquest text de Marc Artigau sobre la trobada fortuïta en un ascensor entre una noia i un noi.

Les propostes del programa Montornès aixeca el teló dels mesos de gener a maig de 2024 continuen amb l'obra de teatre L'illa deserta, un text de Marc Artigau protagonitzat per Miki Esparbé i Maria Rodríguez, amb producció de La Brutal.

Sinopsi: "L’illa deserta és la història d’Ella i d’Ell. De tot allò que hauria pogut ser. Ella que treballa en un banc i que pintava grafits per la ciutat. Ell que és repartidor a domicili i que somia a ser actor. Ella i Ell que ens expliquen com van ser, com són i com seran, ara que una trobada fortuïta, tancats dins d’un ascensor, els pot canviar (o no) l’existència per sempre. Què t’enduries a una illa deserta? Una vida explicada des del principi fins al final, tenint en compte totes les possibilitats i totes les variables. Aquella mateixa nit quan, per fi, surten de l’ascensor, una xifra malentesa, un cinc per un sis, pot fer que no es tornin a veure mai més o pot ser el principi d’una llarga història."

L'obra està emmarcada en la celebració del Dia Mundial del Teatre, que té lloc cada 27 de març.

L'espectacle té una durada aproximada de 90 minuts i està recomanat per a persones majors de 12 anys.

Les entrades estan disponibles al web entrades.montornes.cat. El preu de les mateixes oscil·la entre els 7.5 i els 20 euros, en funció de les bonificacions aplicades.

SERVEI ANUL·LAT: Hi haurà un taller infantil simultani i gratuït per a infants de 3 a 12 anys a càrrec del Moviment d’Esplai del Vallès. Per sol·licitar-lo cal escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres, de 15 a 20 h).

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'espectacle "L'illa deserta".
Cartell de l'espectacle "L'illa deserta".

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona