CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova programació d’espectacles “Montornès aixeca el teló” per començar el 2024 amb cultura

Nova programació d’espectacles “Montornès aixeca el teló” per començar el 2024 amb cultura

22/12/2023

L’actriu Judit Martín donarà el tret de sortida a la programació de gener a maig amb el seu espectacle “Not Talent” el 19 de gener al Teatre Margarida Xirgu. El document recull altres cinc propostes teatrals i musicals, així com noves projeccions del Cicle Gaudí. Les entrades ja estan disponibles al web entrades.montornes.cat

Amb el nou any, els equipaments culturals del poble ja estan preparats per tornar a obrir les seves portes amb una nova programació d’espectacles Montornès aixeca el teló. Entre el gener i el maig hi haurà un total de sis propostes teatrals i musicals, i també noves projeccions de cinema de la mà del Cicle Gaudí.

Les funcions començaran el 19 de gener amb l’actriu Judit Martín (coneguda per les seves aparicions al programa Polònia de TV3, entre d’altres). La còmica oferirà Not Talent, un espectacle d’humor improvisat que s’autodenomina “un cant a la mediocritat, un xou que celebra el fracàs”.

Com a celebració dels seus 25 anys de carrera i comiat dels escenaris, la cantautora Dàmaris Gelabert farà cantar i ballar grans i petits el 17 de febrer. Ho farà acompanyada de The Grow Up Singing Band, un grup de ballarins/es i el pianista Àlex Martínez.

Dins de la seva gira per tot Espanya, les companyies Teatroz i MPC faran parada a Montornès l’1 de març amb l’espectacle No me toques el cuento, una obra original i divertida on les princeses infantils sortiran de les seves cotilles i mostraran què va passar després del “i van ser feliços i van menjar anissos”.

A l’entorn del Dia Mundial del Teatre, el 24 de març els coneguts Miki Esparbé i Maria Rodríguez interpretaran l’obra L’illa deserta, un text de Marc Artigau que barreja riure i drama a parts iguals.

Les famílies amb nens i nenes podran ballar amb Oh, uh, ai, ei – Terra Aire Foc Aigua el 13 d’abril, una proposta de L’Autèntica Teatre que consisteix en un viatge pels quatre elements de la natura a través d’una instal·lació audiovisual amb discoteca.

Finalment, l’11 de maig el grup de rock DORIGEN reeditarà el concert La simfonia dels herois a Montornès, un projecte musical solidari dedicat a pacients que han patit un tumor cerebral. Enguany el grup vindrà amb l’orquestra Ars Mèdica del Col·legi de Metges i el Cor Gregal dels Lluïsos de Gràcia, juntament amb pacients i artistes convidats.

Tots els espectacles tindran lloc al Teatre Margarida Xirgu, tret de l’obra Oh, uh, ai, ei – Terra Aire Foc Aigua, que es desenvoluparà a l’Espai Cultural Montbarri.

Nova dosi de cinema gràcies al Cicle Gaudí

Seguint la línia dels darrers anys, un diumenge al mes les persones aficionades al cinema podran veure una estrena d’actualitat a l’Espai Cultural Montbarri. Les dues primeres projeccions confirmades són el drama Creatura, d’Elena Martín (28 de gener), i la pel·lícula de suspens Upon Entry, de Juan Sebastián Vásquez i Alejandro Rojas (25 de febrer).

La venda d’entrades per als diferents espectacles ja ha començat al web entrades.montornes.cat Una vegada més, les obres per a públic adult disposaran d’un servei gratuït d’acollida d’infants paral·lel a la funció, adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys i a càrrec del Moviment d’Esplai del Vallès.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la programació "Montornès aixeca el teló" Gener - maig 2024.
Cartell de l'espectacle "Not Talent".
Cartell del concert amb Dàmaris Gelabert.
Cartell de l'espectacle "No me toques el cuento".
Cartell de l'espectacle "L'illa deserta".
Cartell de l'espectacle "Oh, uh, ai, ei – Terra Aire Foc Aigua".
Cartell del concert amb DORIGEN.
Cartell de la pel·lícula "Creatura".
Cartell de la pel·lícula "Upon Entry".

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona