CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Música: Concert amb l'Orquestra de Mataró

Música: Concert amb l'Orquestra de Mataró

Dia i hora: dissabte 23/12/2023 a les 18:30

Lloc: Teatre Margarida Xirgu (plaça de Margarida Xirgu, 3)

L'Orquestra de Mataró posarà el punt i final a la programació "Montornès aixeca el teló" del darrer trimestre de l'any amb un concert amb valsos i danses d'arreu del món.

La música clàssica de l'Orquestra de Mataró tancarà els espectacles del programa "Montornès aixeca el teló" del darrer trimestre de l'any el dissabte 23 de desembre, a les 18.30 h, al Teatre Margarida Xirgu.

El programa passarà primer de tot pel Barroc amb la "Música per als reials focs d'artifici", de Haendel, dels quals s’interpretaran els moviments “La Rejouissance” i “La Bourrée”.

Després continuarà amb el Romanticisme, amb la conegudíssima Dansa hongaresa, de Brahms, i seguidament s’interpretaran dos moviments de la suite orquestral de "El Trencanous", de Txaikovski: la “Dansa de la fada de sucre” i el “Trepak”.

De Rússia traslladaran el públic als compositors més contemporanis. Amb el "Danzón número 2", d'Arturo Márquez, es passarà a la part més llatina del repertori.

Un cop en aquest punt del concert arribarà la part més nadalenca del programa, primer amb "El Danubi blau", d'Strauss, i finalment les "Nadales Catalanes", de Salvador Brotons, un popurri amb totes les nadales catalanes més conegudes arranjades per a orquestra simfònica.

Per finalitzar, s’interpretarà la conegudíssima "Marxa Radetsky", d'Strauss.

L'espectacle té una durada aproximada de 60 minuts i està adreçat a majors de 6 anys.

El preu de les entrades oscil·la entre els 5 i els 13 euros, en funció de les bonificacions aplicades. Es poden adquirir al web entrades.montornes.cat

Acollida d’infants per facilitar la conciliació familiar

Com en les darreres temporades, els espectacles adreçats al públic adult comptaran amb un servei gratuït d’acollida per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Els i les professionals del Moviment d’Esplai del Vallès (MEV) dinamitzaran aquest espai de manera gratuïta.

Arxivat a: Cultural, Musical
L'Orquestra de Mataró.
L'Orquestra de Mataró.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona