CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Després de l’estiu, més espectacles del programa “Montornès aixeca el teló”

Després de l’estiu, més espectacles del programa “Montornès aixeca el teló”

03/08/2023

El Mag Lari, pregoner de la Festa Major 2023, encetarà les propostes del darrer trimestre de l’any amb el seu xou "Strafalari" el 30 de setembre. El programa inclou altres cinc espectacles per a públic adult i familiar, així com quatre noves projeccions de cinema del Cicle Gaudí.

La màgia, la música i el teatre seran ben presents en la darrera programació “Montornès aixeca el teló” d’aquest any. Enguany el Teatre Margarida Xirgu acollirà un total de sis propostes culturals entre el setembre i el desembre.

Els espectacles començaran un cop passada la Festa Major, el 30 de setembre, amb el que precisament serà el pregoner de les festes: el Mag Lari. L’artista representarà el seu nou xou, anomenat Strafalari, adreçat a majors de 6 anys i carregat d’il·lusions i moments participatius.

També per al públic familiar hi haurà l’obra L’Univers, a càrrec d’Engruna Teatre (7 d’octubre), i la representació La motxilla de l’Ada, amb la companyia Teatre al Detall i la banda La Tresca i la Verdesca (18 de novembre).

Pel que fa a les persones adultes, Artextrema Producciones proposa veure Ay Carmela (4 de novembre), una obra que combina teatre, música i dansa amb la Guerra Civil espanyola com a teló de fons. Després de la seva gira mundial, el grup Las Migas aterrarà a Montornès amb el seu repertori flamenc (2 de desembre). L’Orquestra de Mataró tancarà les activitats el 23 de desembre amb un concert de valsos i danses d’arreu del món.

Nova dosi de cinema de la mà del Cicle Gaudí

El cinema no hi pot faltar en la programació “Montornès aixeca el teló” i enguany hi haurà quatre noves projeccions mensuals a l’Espai Cultural Montbarri emmarcades en el Cicle Gaudí.

L’Acadèmia del Cinema Català ha triat les pel·lícules 20.000 especies de abejas (24 de setembre), Las buenas compañías (22 d’octubre), Els encantats (19 de novembre) i Un cel de plom (17 de desembre).

Acollida d’infants per facilitar la conciliació familiar

Com en les darreres temporades, els espectacles adreçats al públic adult comptaran amb un servei gratuït d’acollida per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Els i les professionals del Moviment d’Esplai del Vallès (MEV) dinamitzaran aquest espai de manera gratuïta.

La venda d’entrades per als espectacles de la nova temporada del programa “Montornès aixeca el teló” començarà el divendres 4 d’agost, a les 9 h, al web entrades.montornes.cat. A la mateixa pàgina podeu consultar les bonificacions disponibles en la venda d’entrades. Trobareu la programació en format pdf a l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la programació "Montornès aixeca el teló" del darrer trimestre de l'any.
Cartell de l'obra "Strafalari" del Mag Lari.
Un moment de "L'Univers", d'Engruna Teatre.
Cartell de l'obra "Ay Carmela".
Un moment de "La motxilla de l'Ada".
El grup Las Migas.
L'Orquestra de Mataró.
Imatge del Cicle Gaudí.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona