CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Taller: "El sòl pelvià, un món entre les cames i més enllà", amb Mireia Grossmann

Taller: "El sòl pelvià, un món entre les cames i més enllà", amb Mireia Grossmann

Dia i hora: dijous 25/05/2023 a les 18:30

Lloc: Biblioteca de Montornès (c. de Can Parera, 34)

El sòl pelvià és el tema central d'aquest taller que l'associació local Més que Mares proposa amb l'osteòpata i fisioterapeuta Mireia Grossmann com a protagonista.

Dins de les activitats del programa Maig, mes de la salut de les dones, l'osteòpata i fisioterapeuta Mireia Grossmann oferirà el taller El sòl pelvià, un món entre les cames i més enllà el dijous 25 de maig a la Biblioteca. L'activitat començarà a les 18.30 h.

L'associació local Més que Mares proposa una sessió teòrico-pràctica per entendre el sòl pelvià i què l’agredeix, i rebre recomanacions per protegir-lo.

"El sòl pelvià és el conjunt de músculs i teixits que tanquen el terra de la pelvis. Popularment parlant, són els músculs que tenim entre les cames.

El sòl pelvià és el responsable no només de la contenció urinària, sinó del bon funcionament de la bufeta, la vagina, la matriu i el recte. Casi sorprèn que una zona tan important sigui tan desconeguda. Per què té problemes? Com el podem ajudar? Quines són les situacions de risc? Quins són els símptomes d’alerta?

El taller constarà d’una part pràctica perquè les participants surtin de l’activitat no només amb informació valuosa sinó també amb eines concretes i funcionals, que podran aplicar en el seu dia a dia, des del primer moment".

La sessió és oberta a dones i a homes.

L'entrada és gratuïta i cal reservar-la enviant un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les places són limitades.

Durant l'activitat hi haurà servei d'acollida d'infants de 3 a 12 anys. Per fer-ne ús caldrà sol·licitar-lo contactant amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i especificant l'edat del nen o la nena.

Arxivat a: Informativa, Social
(imatge: Mireia Grossmann)
(imatge: Mireia Grossmann)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona