CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Jornada de neteja al voltant del riu Mogent i col·locació de capses niu

Jornada de neteja al voltant del riu Mogent i col·locació de capses niu

Dia i hora: diumenge 02/04/2023 a les 10:00

Lloc: Sortida: Aparcament del CEM Les Vernedes

Les activitats de la 28a Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca continuen amb una matinal centrada en la protecció de l'entorn natural de la línia de sortida i arribada de la cursa.

Tenint com a referència els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, la Mitja torna a esdevenir molt més que una prova esportiva.

Per segon any consecutiu, l’organització de la cursa i l’associació Montornès Animal col·laboren amb una jornada de neteja al voltant del riu Mogent amb l’objectiu de minimitzar els possibles impactes ocasionats durant la celebració de la Mitja, i a la vegada conscienciar la població sobre la importància de cuidar l’entorn més immediat.

La recollida d’enguany serà el diumenge 2 d’abril. L’activitat començarà a les 10 h a l’aparcament del CEM Les Vernedes i acabarà cap a les 12 h. A la vegada, amb la col·laboració de l’associació Gestió Natural, es col·locaran les 15 capses niu que les famílies van construir el dia de la Mini Solidària a la plaça de Pau Picasso a partir d’un taller dinamitzat per la mateixa entitat a proposta de l’Ajuntament de Montornès.

Les persones assistents rebran un obsequi de Henkel i gaudiran d’un aperitiu. Cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Esportiva, Mediambiental
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona