CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Emoció i esport en la 28a Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca

Emoció i esport en la 28a Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca

27/03/2023

Josep Díaz (de la Penya Runners Espanyol) i Barbara Ramon (de l'Agrupació Atlètica Catalunya) han estat el primer atleta masculí i la primera femenina a la Mitja d’enguany. Pel que fa a la Cursa dels 6 km, David Campo (del Club Lleida Unió Atlètica) i Marisa Zapata (del Granollers) han estat els més ràpids en les categories masculina i femenina, respectivament.

Sota un sol esplèndid, i amb nombrós públic animant a la línia de meta i durant el recorregut, aquest diumenge ha tingut lloc la 28a edició de la Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca. Amb les places exhaurides, gairebé 1.500 persones han participat en les curses de 21 i 6 km.

Josep Díaz, de la Penya Runners Espanyol, es va imposar a la Mitja amb una marca d’1:09:36. Li va seguir Juan Luis Ramón Lopo (de la Joventut Atlètica Montcada) amb 1:12:17, i Iván Límia (del Club Atletisme Montornès) que va fer un temps d’1:14:28. La primera atleta femenina en arribar a meta va ser Barbara Ramon (de la Agrupació Atlètica Catalunya) amb 1:18:02. Rebeca Suárez (La Sansi) i Elisabet Martín (del Club Atlètic Granollers) van fer-se amb la segona i tercera posició, respectivament, amb marques d’1:18:58 i 1:24:34. Precisament, Martín va ser la guanyadora femenina de la Mitja de l’any passat.

Pel que fa a la Cursa dels 6 km, David Campo (del Club Lleida Unió Atlètica) va ser el més ràpid amb 18:51 i Marisa Zapata (del Club Atlètic Granollers) la primera atleta en arribar a meta amb 24:43.

Igualtat i solidaritat durant la prova

Un any més, les persones que van participar en els entrenaments del projecte "Corre per la igualtat", promogut pel Departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament i el Club Atletisme Montornès, es van fer una fotografia de família abans de començar la Cursa dels 6 km.

En el transcurs de les dues carreres, els i les esportistes i el públic es van poder fer fotos a la paradeta de la iniciativa Movimiento Piu. Les persones voluntàries de l’Associació Fotogràfica Montornès van fer un total de 296 fotografies que es tradueixen en 296 euros que se sumaran a la recaptació que Henkel destinarà a la Creu Roja de Granollers, juntament amb l’euro per inscrit/a a les curses.

L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’ADF La Conreria, la Policia Local, el Ball de Diables i Drac de Montornès i la Creu Roja, així com de voluntàries que van preparar i servir el menjar de pasta per als corredors i corredores que arribaven a la línia de meta.

Més de 300 infants a la Mini Marató

Un dia abans de la Mitja i la Cursa dels 6 km, la plaça de Pau Picasso va ser l’escenari de la 13a Mini Marató. La prova va comptar amb prop de 300 nens i nenes nascuts/des entre 2010 i 2019 que van competir distribuïts/des en les categories mini, prebenjamí, aleví i infantil, amb distàncies des dels 200 metres i fins als 1.200 metres. Els beneficis aconseguits amb les inscripcions també aniran a la Creu Roja.

L’activitat va comptar amb el suport de l’associació Montornès Animal, que va col·locar una paradeta informativa on els infants podien pintar un mural amb les seves sabates. Allà mateix, l’entitat Gestió Natural va oferir un taller de capses niu a proposta del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament.

Un matí naturalista per tancar la 28a Mitja

Les activitats de la Mitja acabaran el diumenge 2 d’abril al matí amb una jornada de neteja al voltant del riu Mogent i la col·locació de les capses niu elaborades durant la Mini Solidària. També hi col·laboraran les entitats Montornès Animal i Gestió Natural. Les persones que hi participin rebran un lot de productes Henkel i esmorzar.

Arxivat a: Esports
Sortida de la 28a Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca.
Josep Díaz (del Penya Runners Espanyol), 1r classificat masculí a la Mitja.
Barbara Ramon (de l’Agrupació Atlètica Catalunya), 1a classificada femenina a la Mitja.
David Campo (del Club Lleida Unió Atlètica), 1r classificat a la Cursa dels 6 km.
Marisa Zapata (del Club Atletisme Granollers) es disputa la primera posició femenina de la Cursa dels 6 km amb la segona classificada.
David Campo i Marisa Zapata, guanyadors/es de la Cursa dels 6 km.
Primeres classificades femenines a la Mitja.
Primers classificats masculins a la Mitja.
Primers classificats per cada categoria a la Mitja.
Foto de família del grup "Corre per la igualtat".
Un moment de a cursa.
Un moment de a cursa.
El Ball de Diables i Drac de Montornès ha animat els i les atletes en un punt del recorregut.
Paradeta de la iniciativa Movimiento Piu.
Paradeta de l'ADF La Conreria.
Zona de massatges al pavelló del CEM Les Vernedes.
Menjar de pasta al pavelló del CEM Les Vernedes.
Un moment de la 13a Mini Solidària.
Un moment de la 13a Mini Solidària.
Taller de capses niu a la Mini Solidària.
Paradeta de Montornès Animal a la Mini Solidària.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona