CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Teatre: "El bon policia", amb Ricard Farré i Arnau Puig

Teatre: "El bon policia", amb Ricard Farré i Arnau Puig

Dia i hora: dissabte 25/03/2023 a les 20:30

Lloc: Teatre Margarida Xirgu (plaça de Margarida Xirgu, 3)

La comèdia de Santiago Rusiñol arriba al Teatre Margarida Xirgu en format obra teatral per treure més d'una rialla al públic.

Dins de la programació Montornès Aixeca el Teló del primer semestre de l'any, el Teatre Margarida Xirgu acollirà la representació de El bon policia el 25 de març a les 20.30 h. Els actors Ricard Farré i Arnau Puig en són els protagonistes.

"Es tracta d'una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que, en la seva estrena l’any 1905, va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de l’època.

118 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps (també) de crisi, l’amor i un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

En un joc que trenca totes les convencions, només dos actors interpreten tots els personatges de l’auca convidant l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.

L’obra té com a rerefons el malestar que caracteritza les societats “avançades”. Denuncia la manipulació del llenguatge i de la realitat exercida pel poder, especialment a través del seus mecanismes repressius i legitimats per l’Estat.

En aquesta nova versió de “l’humorada còmica” hi ha la voluntat de mantenir la bellesa del llenguatge popular i la parla del carrer: jocs de paraules, acudits i canvis de sentit."

L'espectacle té una durada aproximada de 70 minuts i està recomanat per a majors de 12 anys.

Les entrades estan disponibles al web entrades.montornes.cat. N'hi ha des de 5 € i fins als 13 €, en funció de les bonificacions aplicades.

Durant l'obra, el Departament de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament i el Moviment d'Esplai del Vallès (MEV) promouran un servei gratuït d'acollida d'infants de 3 a 12 anys.

Arxivat a: Cultural
Un moment de "El Bon Policia".
Un moment de "El Bon Policia".

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona