CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Descobrint espectacles amb la nova programació Montornès Aixeca el Teló

Descobrint espectacles amb la nova programació Montornès Aixeca el Teló

19/01/2023

La projecció de la pel·lícula “42 segundos” inclosa en el Cicle Gaudí (22 de gener) i el concert amb l’Orquestra de Mataró (28 de gener) donaran el tret de sortida al nou programa d’espectacles Montornès Aixeca el Teló, que s’estendrà fins al juny. La reserva d’entrades ja està disponible al web entrades.montornes.cat

La música, la dansa, el teatre i el cinema són ben presents a la nova programació Montornès Aixeca el Teló que començarà aquest mes. El programa inclou els espectacles que hi haurà fins al juny al Teatre Margarida Xirgu i a l’Espai Cultural Montbarri.

El públic més adult podrà veure un total de cinc propostes ben diverses. La primera és un concert a càrrec de l’Orquestra de Mataró, que portarà la música clàssica en directe a Montornès el 28 de gener. No hi faltarà l’humor, amb l’obra feminista Flores de Patricia Sornosa (11 de març) i la comèdia El Bon Policia de Santiago Rusiñol (25 de març). Des del llenguatge de la dansa, la companyia Mar Gómez representarà l’espectacle Sempreviva amb música en directe (6 de maig). Per acabar, Esther Lázaro, de Therkas Teatre, reflexionarà sobre la riuada del Vallès de 1962 amb la posada en escena de Les traces del silenci (9 de juny).

Igual que en darreres temporades, els espectacles per a públic adult comptaran amb servei gratuït d’acollida i tallers simultanis per a infants de 3 a 12 anys a càrrec del Moviment d’Esplai del Vallès (MEV).

Els infants també tindran el seu espai al teatre amb propostes com Demèter, de l’Agrupación Señor Serrano (11 de febrer), a través de la qual els nens i les nenes de 7 a 11 anys seguiran un relat sobre la deesa grega amb figuretes Lego per abordar el tema del canvi climàtic des d’una perspectiva crítica. A més, els dies 21 i 22 d’abril, el Teatre Margarida Xirgu es transformarà en La Biblioteca de la Curiositat Infinita, un espai per viatjar a través dels llibres. Finalment, les famílies amb nadons de 0 a 18 mesos podran veure l’espectacle NIUS de Creamoviment el 29 d’abril.

Nova dosi de cinema amb el Cicle Gaudí

Les projeccions del Cicle Gaudí tornen a l’Espai Cultural Montbarri amb noves estrenes cinematogràfiques del territori. Un diumenge al mes, a les 18 h, el públic podrà veure títols recents seleccionats per l’Acadèmia del Cinema Català. Les properes pel·lícules seran 42 segundos (22 de gener), Un año y una noche (26 de febrer) i Suro (19 de març)

Les venda d’entrades per als espectacles de la temporada ja ha començat al web entrades.montornes.cat. Podeu consultar les bonificacions disponibles per a determinats col·lectius a la mateixa pàgina.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la programació Montornès Aixeca el Teló Gener - Juny 2023.
Concert amb l'Orquestra de Mataró.
"Flores" de Patricia Sornosa.
Un moment de "El Bon Policia".
Un moment de "Sempreviva".
Un moment de "Les traces del silenci".
Un moment de "Demeter".
"La Biblioteca de la Curiositat Infinita".
Un moment de "NIUS".

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona