CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 1r taller participatiu per elaborar el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de Montornès

1r taller participatiu per elaborar el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de Montornès

Dia i hora: dijous 29/09/2022 a les 18:30

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

Veïnat, professionals i representants d'entitats debatran sobre aspectes relacionats amb el consum energètic i el medi ambient a la primera sessió participativa per a la redacció del PAESC.

El 29 de setembre tindrà lloc el primer dels dos tallers participatius que l'Ajuntament ha organitzat per a l'elaboració del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de Montornès del Vallès.

Es tracta d'un document estratègic de planificació energètica i climàtica local que conté les accions que cada municipi ha de dur a terme per assolir els objectius establerts per la Unió Europea per al 2030 i que tenen a veure amb la reducció d'emissions en un mínim del 55 % o amb actuacions per fer front la vulnerabilitat energètica, entre d'altres.

El taller començarà amb una xerrada magistral a càrrec del director de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, Salvador Samitier, en què plantejarà els grans reptes del canvi climàtic i les conseqüències d'aquesta transformació. 

Posteriorment, l’Estudi Ramon Folch i Associats presentarà els aspectes més destacables de la diagnosi del PAESC i, conjuntament, el públic reflexionarà sobre actuacions que ciutadania i institucions poden impulsar per fer front al canvi climàtic.

El taller està adreçat a veïnat i representants d'associacions. Inclourà un refrigeri per a les persones participants i comptarà amb servei d'acollida d'infants.

Per assistir-hi cal inscriure's prèviament al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Mediambiental
.
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona