CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Teatre: "Si això és un cavall", de la cia. Sense Boxes

Teatre: "Si això és un cavall", de la cia. Sense Boxes

Dia i hora: divendres 10/12/2021 a les 20:00

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

L'actor Maurici Biosca proposa fer una reflexió al voltant dels cavalls i de tots aquells éssers vius que malviuen tancats i que segueixen esperant a ser alliberats.

"El cavall, com el dofí, és un dels animals més populars i estimats però, tot i així, el gran desconeixement que tenim sobre la seva naturalesa fa que el seguim maltractant fent-lo viure entre quatre parets i deixant-lo sortir -sempre sota el nostre control i la nostra autoritat, tan sols per poder realitzar les nostres activitats esportives, de lleure, terapèutiques… Si els cavalls parlessin, a part de demanar-nos que els alliberéssim, ens explicarien un munt de coses interessants que potser ens farien reflexionar; és per això que els he donat veu en aquest espectacle que va més enllà d’una reivindicació animalista –més que justificada i actual en aquests temps que troten-".

És el plantejament de l'espectacle Si això és un cavall, escrit i interpretat per l'actor Maurici Biosca, exmembre de la companyia Pocaconya i cofundador de la Fundació Miranda. Després de 10 anys convivint entre cavalls lliures i fent pedagogia, torna als seus orígens per donar-los veu.

El resultat és un text que parla de com són i com actuen les persones, i alhora els anima a reconnectar amb els seus orígens per poder ser o sentir-se una mica més lliures.

Sinopsi: "És la història d'un cavall, després de ser separat del seu ramat i tancat en un box d'un centre hípic convencional, d'on tan sols podrà sortir per fer classe, competir, saltar i donar voltes. Ens parlarà com si fóssim cavalls companys seus, el veurem caure, aixecar-se i lluitar per intentar no perdre la seva essència, ens animarà a resistir i reconnectar amb la nostra essència lliure, ens farà una confessió - un pel confusa-, sobre la seva verdadera identitat i ens farà partícips també dels seus somnis, algun malson i els seus records de cavall lliure".

L'espectacle està recomanat per a majors de 12 anys, té una durada de 65 minuts i un preu de 5 €. Podeu consultar les bonificacions disponibles i reservar els seients al web entrades.montornes.cat. La venda d'entrades començarà el 25 de novembre a les 9 h.

La proposta s'emmarca en la programació Montornès Aixeca el Teló del darrer trimestre de l'any.

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona