CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > "Montornès aixeca el teló" amb més espectacles de qualitat

"Montornès aixeca el teló" amb més espectacles de qualitat

21/09/2021

La nova programació s'estrenarà el 2 d'octubre amb el Mag Lari, que oferirà dues sessions màgiques al Teatre Margarida Xirgu.

Fins al desembre es representaran 9 espectacles amb propostes musicals, familiars i també teatre adult que convida a la reflexió. 

Es reediten algunes de les obres que es van haver d'anul·lar la temporada passada per culpa de la pandèmia. És el cas de la premiada Lo nuestro, de Flyhard Produccions, i Rebota, rebota y en tu cara explota, un projecte escènic d'Agnés Mateus i Quim Tarrida, reconegut també amb diversos guardons. 

Entre els espectacles infantils hi ha La castanyera perduda, de la companyia Sim Salabim, que es representarà a Montbarri, KL’AA, la teva cançó, d’Inspira Teatre, En patufet i els seus pares, de la cia. Teatre Nu, i JOJO, una proposta escènica de poesia visual per reflexionar sobre la fragilitat de l’ecosistema.

La conscienciació mediambiental i de respecte al món animal també queda reflectida en Si això és un cavall, de la cia. Sense Boxes, que es podrà veure al desembre. La nova temporada s'iniciarà el 2 d'octubre amb dues sessions de l'espectacle Una nit amb el Mag Lari.

Les entrades dels espectacles s'aniran posant a la venda o reserva, de forma esglaonada, al portal entrades.montornes.cat.

Arxivat a: Cultura i festes
El Mag lari obre la temporada de la programació "Montornès aixeca el teló"
Destacat Montornès aixeca el teló - Oct-Des 2021

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona