CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Teatre: "Lo Nuestro", de Flyhard Produccions

Teatre: "Lo Nuestro", de Flyhard Produccions

Dia i hora: dissabte 13/11/2021 a les 20:00

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

La reconeguda obra de Flyhard Produccions sobre una família humil que celebra el Cap d'Any arriba al Teatre Margarida Xirgu de Montornès.

Guanyadora al guardó de Millor Text Original dels III Premis Teatre Barcelona i finalista a la categoria Millor Espectacle de Petit Format dels Premis Butaca 2020, l'obra Lo Nuestro, de Flyhard Produccions, passa per Montornès.

"Nit de Cap d’Any. Una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arrribada d’un nou any. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou? Els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort."

L'espectacle està recomanat per a majors de 12 anys, té una durada de 55 minuts i un preu de 10 €. Podeu consultar les bonificacions disponibles i reservar els seients al web entrades.montornes.cat. La venda d'entrades començarà el 29 d'octubre a les 9 h.

La proposta s'emmarca en la programació Montornès Aixeca el Teló del darrer trimestre de l'any. Estava prevista per al març, però l'organització la va posposar per les restriccions sanitàries de la Covid-19.

Arxivat a: Cultural
imatge: Flyhard Produccions
imatge: Flyhard Produccions

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona