CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > III Sessió d'Estudis Montornesencs (1a jornada)

III Sessió d'Estudis Montornesencs (1a jornada)

Dia i hora: divendres 24/09/2021 de les 19:00 a les 21:00

Lloc: Espai Cultural Montbarri

El Centre d'Estudis de Montornès del Vallès organitza la tercera Sessió d'Estudis Montornesencs al llarg de dos dies, amb exposicions de recerques sobre la història, la geografia, l'art, el patrimoni i les ciències socials en relació amb el municipi.

Amb l'objectiu de continuar aprofundint en les investigacions en l'àmbit local, estudiosos i estudioses relacionats amb la ciència i la cultura es trobaran en la III Sessió d'Estudis Montornesencs. Enguany el Centre d'Estudis de Montornès del Vallès ha organitzat l'activitat al llarg de dos dies: el 24 (de 19 a 21 h) i el 25 de setembre (d'11 a 13 h).

Cada autor/a exposarà el seu treball en 10 minuts de manera oral i al final de cada comunicació s'obrirà un torn de preguntes.

Els projectes són inèdits o bé aporten noves dades a estudis anteriors, tenint Montornès i els seus voltants com a àmbit geogràfic. En aquesta edició les persones ponents seran Sergio Arévalo, José Luis Campos, Pere Casas, Ferran Díaz, Carme Expósito, Albert Farré, Nicolau Guanyabens, Èlia Montagud, Arnau Navarro, Pere Parera, Emilio Sánchez i Joan Viñallonga.

A més, a la sessió de divendres es presentarà el llibre que inclou les 17 ponències de les dues primeres edicions de la Sessió d'Estudis Montornesencs, celebrades el 2018 i el 2019, respectivament. 

Per assistir-hi no cal reserva prèvia. L'aforament és limitat.

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona