CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La III Sessió d’Estudis Montornesencs del CEMV, a la vista

La III Sessió d’Estudis Montornesencs del CEMV, a la vista

14/06/2021

Fins al 15 de juliol romandrà obert el termini de presentació de treballs d’investigació relacionats amb Montornès del Vallès. El Centre d’Estudis celebrarà l’acte de presentació dels projectes al setembre i posteriorment editarà la versió en paper de les comunicacions amb el suport de l’Arxiu Municipal.

Amb l’objectiu de continuar aprofundint en la història i el patrimoni cultural i natural del poble, el Centre d’Estudis de Montornès del Vallès (CEMV) ha organitzat la tercera Sessió d’Estudis Montornesencs.

L’entitat convoca aquelles persones interessades en qualsevol àrea d’investigació (història, geografia, art, patrimoni i ciències socials) que vulguin presentar comunicacions orals i escrites de petit format.

Els treballs han de ser inèdits o bé aportar noves dades a estudis anteriors, tenint Montornès i els seus voltants com a àmbit geogràfic. Cada participant en pot presentar més d’un, tot i que l’organització podrà limitar-ho a un projecte per persona en cas que el nombre total de comunicacions sigui elevat.

En el moment d’enviar els documents és necessari adjuntar-hi un títol i una versió breu del treball d’una extensió màxima de 240 caràcters amb espais inclosos. Les persones interessades hauran d’enviar les propostes al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del 15 de juliol.

La III Sessió d’Estudis Montornesencs tindrà lloc durant els dies 24 i 25 de setembre i inclourà presentacions de 10 minuts per treball a càrrec dels autors i les autores dels mateixos.

Estudis recollits en una nova publicació en paper Les persones participants també hauran d’aportar la versió completa de la comunicació en format electrònic, amb una extensió màxima de 7 pàgines i 17.500 caràcters amb espais inclosos, a Times New Roman de mida 12 i interlineat 1,5. Es podran adjuntar imatges i quadres en format jpg i tif. En aquest cas, el termini romandrà obert fins al 30 de novembre. El CEMV, amb el suport de l’Arxiu Municipal, té previst editar un volum amb els treballs presentats.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona