CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Pregó de la Festa Major 2020

Pregó de la Festa Major 2020

Dia i hora: divendres 18/09/2020 a les 20:30

Lloc: Escola Palau d'Ametlla

La xarxa de voluntariat #CuidemnosMontornès s'encarregarà del pregó d'enguany en un acte que es complementarà amb un espectacle a càrrec del Ball de Diables i Drac de Montornès i de la Colla de Geganters de Montornès.

El pati de la nova Escola Palau d'Ametlla substituirà els jardins de l'Ajuntament en la celebració del pregó de la Festa Major, l'acte que cada any dona el tret de sortida a les festes de manera oficial.

En aquesta edició, anirà a càrrec de la xarxa de voluntariat #CuidemnosMontornès, creada per cobrir les necessitats sorgides arran de l'emergència sanitària.

La trobada també inclourà una plantada de figures i elements de la cultura popular i tradicional amb la participació del Ball de Diables i Drac de Montornès i la Colla de Geganters de Montornès, així com un petit castell de focs.

Com en els darrers anys, el grup Xarop de Canya posarà la melodia a la jornada amb el seu acompanyament musical en directe.

L'aforament és limitat i cal confirmar l'assistència, de manera gratuïta, al web entrades.montornes.cat. Les reserves romandran obertes fins a una hora abans de l'inici de l'activitat i a partir d'aquell moment, si hi ha places disponibles, estaran a disposició de la ciutadania al mateix punt d'accés de l'acte.

La proposta forma part de la programació de la Festa Major 2020.

Obertura de portes a les 19.30 h.

Les entrades en línia per a aquest esdeveniment estan exhaurides. Per aconseguir entrades físiques podeu contactar amb el Casal de Cultura i demanar cita prèvia trucant al 659897166 o al 935721719 (dilluns i dimecres, de 10 a 14 h, i dimarts i dijous, de 16 a 20 h), o bé enviant un missatge de WhatsApp al 659897166.

Podreu seguir el pregó en directe per Vallès Visió.  

Arxivat a: Cultural
Espectacle pirotècnic a càrrec del Ball de Diables i Drac de Montornès, previ al pregó de la Festa Major 2019
Espectacle pirotècnic a càrrec del Ball de Diables i Drac de Montornès, previ al pregó de la Festa Major 2019

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona