CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Posada en comú del procés participatiu del nou centre juvenil

Posada en comú del procés participatiu del nou centre juvenil

Dia i hora: dissabte 11/02/2017 a les 12:00

Lloc: Sala Parroquial de Sant Sadurní

A la trobada es posaran en comú les idees que han generat els grups de debat que s’han fet entre els mesos de desembre i gener, per saber quin és el model de centre juvenil que vol el jovent de Montornès

En els darrers mesos s’ha posat en marxa el procés de participació perquè el propi jovent del municipi digui quines activitats volen que es faci al nou centre juvenil de Montornès Centre i quins espais hauria de tenir l’equipament.

Durant els mesos de desembre i gener s’han fet sessions als instituts per saber la opinió de l’alumnat d’ESO i batxillerat i, fora de les aules, també s’han fet dinàmiques amb col·lectius juvenils del poble.

A partir de les 12 h s’exposaran les idees que s’han recollit en els darrers mesos i es faran dinàmiques de participació perquè tothom pugui dir la seva.

A les 13 h es farà un pica-pica de germanor on s’entregarà el premi al millor Mannequin Challenge. A les sessions de participació es va animar el jovent a participar-hi amb la gravació d’un vídeo.

Al llarg de la jornada hi haurà exposades fotografies de tot el procés participatiu i es podran veure tots els Mannequin challenge gravats.  

Arxivat a: Juvenil
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona