CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > I tu, com vols que sigui el nou centre juvenil?

I tu, com vols que sigui el nou centre juvenil?

07/02/2017

Aquest dissabte, 11 de febrer, es farà un taller per posar en comú les opinions de jovent del poble en relació al nou centre juvenil que es farà a Montornès Centre. A la trobada també se sabrà el guanyador del millor "Mannequin Challenge" i es visualitzaran els vídeos presentats al concurs que ha acompanyat el procés participatiu.

Des del mes de desembre, el departament de Joventut desenvolupa un procés de participació per recollir les propostes del jovent en relació als usos i espais que hauria de tenir el nou centre jove que es crearà al centre de Montornès. L’equipament complementarà el Centre Juvenil Satèl·lit que funciona a Montornès Nord des de l'any 2001.

Dissabte es farà un taller a la Sala Parroquial de Sant Sadurní, obert a tots els joves d’entre 12 i 30 anys, per exposar les principals idees que s’han recollit fins al moment. La trobada començarà a les 12 h amb dinàmiques de participació perquè els assistents també puguin opinar i dir la seva. Seguidament es farà un pica-pica de germanor i el lliurament del premi al millor Mannequin Challenge que s'ha rodat durant el procés. 

Se n'han enregistrat als instituts i també amb els col·lectius juvenils que han format part del procés participatiu. Els vídeos s’han penjat a la pàgina de YouTube de l’Espai Jove Satèl·lit. El portal ja compta amb més d’una trentena de vídeos que es projectaran durant el taller.

Una demanda inclosa en el Pla Jove Local

La creació d’un nou espai juvenil a Montornès Centre és una de les demandes recollides durant l'elaboració del Pla Jove Local (2015-2019) en què van participar més de 250 joves del municipi. 

El projecte inclou 49 actuacions distribuïdes en quatre línies d’actuació: l’emancipació i l’autonomia; la participació i dinamització juvenil; la promoció de la salut, i la cohesió social i la vertebració territorial.

La memòria de resultats del primer any de funcionament del Pla indica que el 73% de les actuacions que recull s’han desenvolupat de forma total o parcial. Les accions més destacades tenen relació amb l’orientació i la informació juvenil i els espais de participació. 

Arxivat a: Joventut
Sessió del procés participatiu a l'Institut Vinyes Velles
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona