CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Seguretat ciutadana

Seguretat ciutadana

Opcions

Notícies per data

  1. Vehicles de la Policia Local de Montornès
    30/07/2021
    Els agents han detingut un home quan intentava accedir il·lícitament a un habitatge a la zona del Pedró. La detenció ha estat possible gràcies a una alerta veïnal.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  2. Sessió de treball de la Junta Local de Seguretat
    16/07/2021
    Després d'un llarg termini de temps sense trobar-se, els membres de la Junta Local de Seguretat s'han reunit aquest divendres, a Can Saurina, amb l'objectiu d'avaluar les polítiques de seguretat local i fixar criteris de col·laboració entre els diversos cossos de policia.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  3. Representants dels 14 municipis que han signat el conveni (Foto: T. Torrillas))
    14/07/2021
    L'acord preveu l'elaboració d'una diagnosi de la situació i d'un pla d'acció coordinat entre els municipis per a la gestió dels conflictes provocats per la presència de senglars en àrees urbanes.
    Arxivat a: Medi Ambient, Seguretat ciutadana, Via pública
  4. Material intervingut per la Policia Local
    22/06/2021
    Un dels detinguts està relacionat amb un presumpte delicte de tràfic de drogues descobert arran de l'incendi d'un habitatge la matinada de dissabte. El segon detingut està implicat en un presumpte delicte de robatori per encastament en una nau industrial.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  5. .
    04/06/2021
    Des de les 18 h d'aquest divendres dia 4, fins a les 17 h del diumenge, 6 de juny, hi haurà afectacions en el trànsit als accessos als nuclis industrials El Raiguer i Can Parellada, amb motiu de la celebració de la setena prova de l'any del Campionat del món de Moto GP al circuit de Barcelona-Catalunya situat a Montmeló.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
  6. Material intervingut per la Policia Local
    20/05/2021
    Els detinguts havien sostret 78 ventiladors d'un camió de mercaderies estacionat al polígon industrial El Congost. L'actuació de la Policia Local va frustrar el robatori.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  7. Radar pedagògic a l'avinguda d'Ernest Lluch
    03/05/2021
    Entre el 12 i el 18 d'abril, la Policia Local va fer controls de velocitat a diversos punts de Montornès. Prop d'un 18% dels 575 vehicles controlats van superar la velocitat màxima permesa en els trams marcats.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  8. Cinemòmetre o radar mòbil per controlar la velocitat
    12/04/2021
    La Policia Local s’ha adherit a la campanya que el Servei Català de Trànsit ha programat entre el 12 i el 18 d’abril, amb controls de velocitat a diversos punts del municipi per prevenir conductes de risc al volant. Recentment el cos policial ha incorporat material d’última generació que millorarà la seva tasca.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
  9. Trobada, aquest dilluns, entre l'alcalde, José A.Montero, i responsables de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra
    15/03/2021
    Els fets es van produir ahir diumenge al vespre. L'enfrontament va implicar una quinzena de persones. Avui s'ha celebrat a l’Ajuntament una reunió entre els diversos cossos de seguretat per valorar els fets i coordinar un pla operatiu de seguretat.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  10. Patrulla mixta de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra
    01/03/2021
    Des de principis de 2021 responsables de la Policia Local de Montornès i del cos de Mossos d’Esquadra han mantingut diverses taules de coordinació policial per planificar actuacions conjuntes al municipi.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
Anterior Pàgina 4 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona