CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip

General

Opcions

Notícies per data

  1. Díptic sobre la prevenció de la influença aviària. (imatge: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural)
    27/02/2023
    Davant la gravetat de les conseqüències derivades de la introducció de la grip aviària a diverses granges lleidatanes, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural insta la ciutadania i les persones que mantenen aus de corral per a autoconsum a seguir totes les mesures de prevenció i comunicar la sospita de la presència de la malaltia.
    Arxivat a: General
  2. Els i les usuàries de la Biblioteca de Montornès a El Club del Llibre.
    18/10/2022
    Una quinzena d'usuaris i usuàries de la Biblioteca de Montornès van assistir a la trobada comarcal d'El Club del Llibre celebrada dissabte a Bigues i Riells del Fai. L'acte va comptar amb la presència del periodista i escriptor Toni Cruanyes.
    Arxivat a: General
  3. El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos en línia i presencials.
    26/08/2022
    El Consorci per a la Normalització Lingüística mantindrà obert el termini per apuntar-se al cursos de català per a adults del 12 al 16 de setembre. El nou alumnat podrà aportar un certificat de nivell o fer una prova de col·locació del 5 al 9 de setembre.
    Arxivat a: General
  4. Treballs de substitució de la climatització a la Biblioteca.
    11/08/2022
    Aprofitant les vacances d’estiu, s’està realitzant la substitució de la climatització a l’edifici que comparteixen la Biblioteca i l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. També s’estan fent treballs de pintura i petites reparacions a ambdós equipaments, al Teatre Margarida Xirgu i a la Masia El Molí.
    Arxivat a: General
  5. Serveis de la plataforma Llega700.
    10/08/2022
    En els propers dies començaran els treballs per millorar la cobertura dels operadors de telecomunicacions mòbils al municipi, sobre les bandes de 700 i 800 MHz. L’entitat Llega700 atendrà les persones usuàries afectades per possibles incidències en la recepció de la TDT de manera gratuïta.
    Arxivat a: Ciutadania, General
  6. .
    13/04/2022
    Un any més, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental posa en marxa la campanya DeixaLlibres amb l'objectiu d'afavorir la reutilització de llibres i allargar-ne la vida.
    Arxivat a: General, Medi Ambient
  7. El pastisser local Jaume Viñallonga Mas.
    23/11/2021
    La Generalitat ha reconegut el pastisser local per la seva trajectòria professional, domini tècnic i mèrits en la pràctica del seu ofici. L’any 1974, Jaume Viñallonga va fundar la seva pastisseria a Montornès i des de llavors ha seguit formant-se i participant en fires gastronòmiques d’arreu del món.
    Arxivat a: General
  8. Nou portal territorial de Montornès
    25/10/2021
    El nou aplicatiu associat al web municipal inclou informació del planejament urbanístic, elements patrimonials, equipaments públics i hidrants, i incorpora utilitats que permeten imprimir i dibuixar sobre el mapa. Tota la informació està actualitzada i geo posicionada i s’anirà complementant de forma continuada.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, General
  9. Es van habilitar diversos punts amb gel hidroalcohòlic a la plaça de Pau Picasso
    18/10/2021
    La 30a edició de la Fira d'Oportunitats s'ha celebrat aquest diumenge a la plaça de Pau Picasso després de gairebé dos anys en blanc. Comerços i associacions han ofert productes amb descomptes durant tot el dia i s'han fet activitats familiars.
    Arxivat a: General, Ocupació, Promoció Econòmica, Via pública
  10. Cartell de l'activitat
    30/09/2021
    La tradicional Fira d'Oportunitats tornarà a la Pau Picasso, després de gairebé dos anys en blanc a causa de les restriccions motivades per la Covid-19. El 3 d'octubre, d'11 h a 19 h, hi haurà paradetes amb productes i activitats familiars per al veïnat, complint amb tots els protocols de seguretat.
    Arxivat a: General, Ocupació, Promoció Econòmica, Via pública
Anterior Pàgina 2 de 180 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona