CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

  1. Obres de renovació de la xarxa d'aigua al passatge de Maria Aurèlia Capmany.
    05/09/2023
    Els treballs, a càrrec de GIACSA, tindran una duració prevista de 4 setmanes i serviran per renovar la xarxa d’aigua potable del passatge. Les actuacions inclouen la substitució de les canonades actuals i la instal·lació d’un nou hidrant.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  2. Nova lluminària al passatge d'Amgala del Sàhara
    19/07/2023
    En els darrers dies s’ha completat la substitució de 24 lluminàries de vapor de sodi per altres de tecnologia LED als passatges d’Amgala del Sàhara i de la Solidaritat.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  3. Terrassa a la plaça de la Font (Imatge d'arxiu)
    22/06/2023
    Fins al primer cap de setmana d’octubre, els establiments amb terrasses podran obrir fins a la mitjanit de diumenge a dijous, i fins a la 1 de la matinada els divendres, dissabtes i la vigília dels dies festius, sempre i quan es respecti el descans del veïnat.
    Arxivat a: Ajuntament, Via pública
  4. Lluminàries renovades a l'entorn de la plaça de l'Autonomia.
    07/06/2023
    Les noves lluminàries, de tecnologia LED, representaran un estalvi del consum elèctric del 75 %. Amb l’actuació s’arriba als 63 punts substituïts a la zona.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  5. .
    01/06/2023
    Els dies 3 i 4 de juny, de 7 a 20 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer. També hi haurà restriccions de circulació i aparcament en alguns vials.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana, Territori, Via pública
  6. .
    30/05/2023
    Les actuacions tindran lloc entre aquest dimecres 31 de maig i el dijous 1 de juny. L’av. de la Mare de Déu de Montserrat quedarà tallada al trànsit en el tram comprès entre els carrers dels Pins i del Pedró. Els mateixos dies, el passatge d’Amgala també estarà tallat als vianants.
    Arxivat a: Ajuntament, Territori, Via pública
  7. .
    26/05/2023
    Les actuacions tindran lloc entre el dilluns 29 i el dimarts 30 de maig. No es preveu cap tall de circulació però pot haver afectacions puntuals en el trànsit i l’aparcament de vehicles en alguns trams.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  8. Instal·lacions de cal·listènia al torrent de Vinyes Velles.
    11/05/2023
    El conjunt inclou una desena d’aparells per exercitar el cos i té capacitat per a més de 20 persones usuàries. La iniciativa va ser una de les escollides per l’Assemblea Jove en el marc dels pressupostos participatius Kosmos de l’any passat.
    Arxivat a: Joventut, Via pública
  9. .
    18/04/2023
    Continua prohibit regar els jardins tant públics com privats amb sistemes d’aspersió o difusió amb aigua de xarxa. Tampoc es poden omplir o reomplir piscines buides ni sense recirculació d’aigua.
    Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Territori, Via pública
  10. Passatge de Vallromanes
    14/04/2023
    L’empresa pública GIACSA posarà en marxa el dilluns 17 les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable al passatge de Vallromanes i un tram del carrer de Rafael Alberti. Els treballs tenen una durada prevista de quatre setmanes. Hi pot haver talls puntuals en el subministrament que GIACSA comunicarà amb antelació al veïnat afectat.
    Arxivat a: Territori, Via pública
Anterior Pàgina 2 de 24 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona