CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Es van habilitar diversos punts amb gel hidroalcohòlic a la plaça de Pau Picasso
  18/10/2021
  La 30a edició de la Fira d'Oportunitats s'ha celebrat aquest diumenge a la plaça de Pau Picasso després de gairebé dos anys en blanc. Comerços i associacions han ofert productes amb descomptes durant tot el dia i s'han fet activitats familiars.
  Arxivat a: General, Ocupació, Promoció Econòmica, Via pública
 2. Actuacions al carrer de Palau d'Ametlla
  14/10/2021
  Les millores de la mobilitat que afecten els carrers de Palau d’Ametlla, de Jacint Verdaguer i de Sant Isidre se sumen al nou aparcament lliure del centre amb 62 places per a vehicles.
  Arxivat a: Via pública
 3. Imatge: llega800.es
  11/10/2021
  Aquests dies s’estan realitzant treballs per a la millora de la cobertura dels operadors de telecomunicacions mòbils al municipi, arran de la nova distribució de freqüències de radiocomunicacions impulsada pel govern espanyol.
  Arxivat a: Via pública
 4. Cartell de l'activitat
  30/09/2021
  La tradicional Fira d'Oportunitats tornarà a la Pau Picasso, després de gairebé dos anys en blanc a causa de les restriccions motivades per la Covid-19. El 3 d'octubre, d'11 h a 19 h, hi haurà paradetes amb productes i activitats familiars per al veïnat, complint amb tots els protocols de seguretat.
  Arxivat a: General, Ocupació, Promoció Econòmica, Via pública
 5. Nou aparcament a la rambla de Sant Sadurní
  17/09/2021
  Des d'aquest divendres a la tarda ja està oberta al públic la nova zona d'aparcament lliure i gratuïta habilitada al costat de l'OAC Centre. L'accés amb vehicle és a la rambla de Sant Sadurní.
  Arxivat a: Via pública
 6. .
  12/08/2021
  A causa de l'elevat risc d'incendi forestal i a l'empara de la legislació vigent es prohibeix la circulació de persones i vehicles (excepte autoritzats) als camins d'accés al Parc de la Serralada Litoral entre l’11 d’agost a les 12 h i el 15 del mateix mes a les 23.59 h.
  Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Via pública
 7. Tram de la rambla de Sant Sadurní afectat per la construcció d'un pas elevat
  10/08/2021
  Amb motiu del projecte de millora de la mobilitat al centre del poble, els dies 11 i 12 d’agost es tallarà la circulació de vehicles al tram de la rambla de Sant Sadurní que va de l’avinguda de l’Onze de Setembre al carrer de Sant Isidre.
  Arxivat a: Via pública
 8. Instal·lació d’un dels ascensors a Les Vernedes
  02/08/2021
  Les actuacions que es duen a terme a les escoles i a diversos equipaments suposen una inversió de més de 834.000 euros. Les intervencions més costoses són les que s’executaran als centres educatius, a la Biblioteca i al CEM Les Vernedes.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Esports, General, Infància, Joventut, Via pública
 9. Obres del nou aparcament al costat de l'OAC Centre
  28/07/2021
  S'han iniciat una part dels treballs per millorar la mobilitat al centre del municipi. El primer que s'està executant és un nou aparcament lliure al costat de l'OAC Centre. També hi haurà actuacions a la rambla de Sant Sadurní i als carrers de Sant Sadurní, Sant Isidre, Jacint Verdaguer i Palau d'Ametlla.
  Arxivat a: Via pública
 10. .
  23/07/2021
  A causa de l'elevat risc d'incendi i a l'empara de la legislació vigent es prohibeix la circulació de persones i vehicles (excepte autoritzats) als camins d'accés al Parc de la Serralada Litoral entre el divendres 23 de juliol a les 12 h i el diumenge 25 de juliol a les 23.59 h
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
Pàgina 1 de 16 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona