CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comunicat del regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència

Comunicat del regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència

28/09/2017

A tots els veïns i veïnes, els grups municipals i els partits polítics de Montornès:

El nostre primer objectiu és garantir la convivència des del respecte a la pluralitat que coexisteix al nostre municipi. Tant els que aniran a votar l'1 d'octubre com els que no hi anirem, ho farem des del sincer i sa convenciment d'estar fent el que considerem més útil per al benestar dels nostres ciutadans.

Som conscients que la incapacitat i irresponsabilitat d'ambdós fronts han impedit solucionar un problema polític per la via del diàleg i la política. Ambdós han apel·lat a sentiments suposadament enfrontats i han dut a milions de ciutadans a defensar les seves posicions amb més passió que arguments.

La Policia Local, des del seu paper de policia comunitària i de proximitat, té com a funció principal garantir la seguretat ciutadana i la convivència pacífica dels nostres veïns amb independència de les seves idees polítiques, culturals i religioses. També ha de vetllar pel comportament cívic i evitar enfrontaments entre veïns. Altres cossos de policia tenen competències que van més enllà de les de la Policia Local.

Per això, fem una crida a que tots i cadascun de nosaltres (veïnat, partits i grups municipals) ens esforcem en què l'1 d'octubre sigui un dia de convivència pacífica i d'expressió lliure d'idees, des del respecte a la pluralitat, i evitar recórrer a la Policia Local per reprimir o impedir que cada veí o veïna es pugui expressar lliurement i sense coaccions.

Si assumim aquest compromís, ajudarem a assentar les bases perquè la nostra policia doni un salt de qualitat en la confirmació del seu rol de policia comunitària i de proximitat.

Juan José Fernández Martín 
Regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Juan José Fernández, regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona