CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica

Ajuntament - Seu electrònica

Criteris excepcionals per a l'ús dels sistemes d'accés al Registre i d'identificació durant la vigència de l'estat d'alarma per la COVID-19 

Atès que mentre duri l'estat d'alarma establert pel govern de l'Estat, els serveis digitals han esdevingut l'única via d’accés a l'administració municipal per a la ciutadania, siguin o no persones obligades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració, l'Ajuntament de Montornès del Vallès ha adoptat les següents mesures: 

1.- Admetre, en supòsits d’urgència, el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), com a sistema d’accés al registre d’entrada de l’Ajuntament per facilitar la presentació de sol·licituds i documents adjunts a aquelles persones interessades que no disposin de signatura electrònica.

Instruccions:

  • La persona interessada haurà d’enviar un correu electrònic amb la sol·licitud concreta que fa a l’Ajuntament. En aquest correu, s’ha adjuntar el formulari de sol·licitud específic, si n’hi ha, (Consulteu el catàleg de tràmits) o el d’instància genèrica (Enllaç amb el document), omplint totes les dades personals de la sol·licitud.
  • També es pot presentar un formulari manuscrit amb signatura manuscrita, en aquest cas caldrà que constin totes les dades personals (nom i cognoms, document d’identitat i domicili) al formulari manuscrit.
  • La sol·licitud i documentació adjunta s’acceptarà escanejada amb signatura a màfotografiada amb signatura a mà, o formulari específic omplert digitalment sense signatura (en aquest cas caldrà verificar la identitat de la persona sol·licitant pels mitjans habilitats a l’efecte).
  • Caldrà adjuntar a la sol·licitud el DNI o document identificatiu, que també s’admetrà escanejat o fotografiat per ambdues cares. La documentació complementaria de la que ja disposin els serveis corresponents no caldrà que es presenti de nou. 

2.- Establir, de manera excepcional i en supòsits d’urgència, que el ciutadà o ciutadana que no disposi de correu electrònic per lliurar la instància i la documentació, es pugui posar en contacte amb l’Ajuntament, trucant al 935721170, per realitzar la tramitació telefònicament. 

3.- Habilitar la comunicació telefònica o videoconferència com a sistemes alternatius d’identificació que permetin a les persones físiques interessades que no puguin disposar de mecanismes d’identificació i signatura  electrònica, la presentació de sol·licituds i peticions. Aquest sistema s’aplicarà en cas que el personal de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, o del servei que correspongui, tingui dubtes sobre la identitat de la persona interessada en el procés de realitzar el tràmit de registre de la documentació presentada.
  Informació de servei / incidències

  Actualment els serveis de la seu electrònica estan funcionant correctament      
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona