CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Reis d'Orient

Reis d'Orient

.
.

Un 5 de gener més, ses majestats els Reis d'Orient faran parada a Montornès. Aquest any sí que hi haurà Cavalcada, tot i que serà una mica diferent per poder-se adaptar a la situació sanitària actual. Després, les famílies podran entregar les cartes i veure a ses majestats de prop a la Carpa Polivalent El Sorralet. 

Cavalcada

Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici sortiran del carrer del Vallès, davant del Centre Infantil La Peixera, a les 17 h.

Per motius de seguretat, aquest any NO llençaran caramels en cap moment del recorregut, sinó que els infants els podran agafar a la Recepció Reial de després.

Recorregut:

C. del Vallès, c. de Federico García Lorca, c. de la Llibertat, c. de Carles Riba, av. del Riu Mogent, av. de l’Onze de Setembre, c. de Jaume Balmes, pl. de la Font, c. de Jaume Balmes, c. de Palau d’Ametlla, c. de l’Estrella, c. de Sant Sadurní, rbla. de Sant Sadurní. Creuament de l’av de l’Onze de Setembre, c. de la Llibertat, Carpa Polivalent el Sorralet.

Recepció reial

Un cop a la Carpa Polivalent El Sorralet, ses majestats rebran tots aquells infants i les seves famílies que els vulguin passar a saludar.

La recepció reial, més màgica que mai, posarà a disposició dels nens i les nenes unes bústies on deixar les cartes adreçades als Reis d'Orient.

Per passar a saludar ses majestats caldrà adquirir 1 entrada per família (màxim 6 persones per entrada) a entrades.montornes.cat. Hi haurà dues portes d’accés i torns cada 15 minuts, des de les 19 h fins a les 21 h. Per accedir al Sorralet caldrà recórrer la cua habilitada al carrer de Can Vilaró. Caldrà entrar-hi per l’accés situat a la rotonda del Terminus Augustalis, a la cantonada del carrer de Can Vilaró, cruïlla amb avinguda de la Llibertat.

A la recepció del Sorralet, cada infant rebrà caramels i carbó dolç de la mà del Ball de Diables i Drac de Montornès, que representaran els carboners. 

Podeu consultar la composició dels diversos caramels, especialment aquelles persones amb requisits alimentaris severs, als documents adjunts que trobareu més avall.

Mesures de seguretat:

  • Si voleu veure els Reis d’Orient passar, situeu-vos al llarg del recorregut. Eviteu els carrers més cèntrics.
  • Manteniu les distàncies de seguretat respecte a les persones que no són de la vostra bombolla.
  • Tant al carrer com als accessos i a l’interior de la recepció reial, cal que tots/es porteu la mascareta ben posada en tot moment.
  • Controleu tota l’estona la vostra canalla, a fi que no s’acostin a les carrosses, que aniran a pas ininterromput.  
  • En cas de ser positiu/va en COVID-19 o tenir símptomes que siguin compatibles, és important que no sortiu al carrer ni vingueu a la recepció reial. Sigueu responsables amb la seguretat de totes i tots!
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona