CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > El municipi > Festes locals > Festa Major > Festa Major 2016

Festa Major 2016

La cuinera Ada Parellada, pregonera de la Festa Major

El programa d'activitats

Afectacions en el trànsit

Carrers tallats:
- Av. d'Ernest Lluch des de la rotonda de l'av. de la Llibertat fins al carrer de Nicaragua del dia 13 fins al 20 de setembre.
- Carrer de Palau d'Ametlla des de Joan XXIII fins al carrer de l'Estrella i Jaume Balmes des de Palau d'Ametlla fins a la plaça de la Font, dies 16, 17 i 18 fins al migdia (14 h).
- Gran Vial des de la intersecció amb l'av. de la Llibertat (rotonda del Casal de Cultura) fins al final del Pavelló (zona concerts) els dies 16, 17 i 18 de 20 a 06 h.

Limitacions d'estacionament:
- Rbla. de Sant Sadurní fins al carrer de Sant Isidre, dia 17 a partir de les 16 h fins al dia 18 a les 14 h. (Correfoc i Gegants).
- Rbla. de Sant Sadurní des de carrer de Sant Isidre al carrer Major, dia 17 a partir de les 08 h fins al dia 19 a les 22 h. (Diversos esdeveniments).
- Carrer de Joan XXIII, des de Palau d'Ametlla fins a la plaça de Joan Miró, dia 18 de 06 a 14 h (Gegants).
- Carrer de Villanueva de Nicaragua, des del passatge de Salvador Puig Antic fins al carrer de la Pau, i des del carrer de la Pau fins al carrer de Prat de la Riba i el carrer Prat de la Riba, des de carrer de la Pau fins al passatge de Ca l'Oller, el dia 19 des de les 14 h fins a les 23 h. (Castell de focs).
- Carrer del Molí, entre l'aviguda d'Icàri fins al pssatge de Sant Miquel, el dia des de les 13 h per "Feria de mediodia del Centro Cultural Andaluz".

Durant el desenvolupament dels esdeveniments programats per aquesta Festa Major també hi hauran restriccions puntuals de trànsit als carrers afectats segons programa d'activitats. A destacar, com a importants amb afectació:
- Dia 17 - Correfoc infantil a les 20 h i correfoc a partir de les 22 h.
- Dia 18 - Cercavila de Gegants a partir de les 11.30 h.
- Dia 19 - Castell de Focs, des de les des de les 20 h per respectar el perímetre de seguretat.

Concursos

Montornès lliure d'agressions sexistes

Durant la festa es distribuiran “xapes” amb el lema de la campanya
Durant la festa es distribuiran “xapes” amb el lema de la campanya
La imatge gràfica de la Festa Major 2016 i de les campanyes que l'acompanyen
La imatge gràfica de la Festa Major 2016 i de les campanyes que l'acompanyen

La regidoria de Polítiques d’Igualtat farà visible durant la Festa Major una campanya de sensibilització a la ciutadania contra les actituds i agressions sexistes. Es presenta sota el lema “Tinguem la festa en pau. No és no.” i segueix la línia del que s’està duent a terme a altres municipis, arran de les agressions perpetrades durant les festes de Sant Fermí.

Durant la festa es distribuiran “xapes” i enganxines amb el lema i es penjaran cartells en els llocs i actes de més afluència, així com una gran pancarta a la zona de concerts.

La iniciativa s’ha treballat conjuntament entre diverses àrees municipals i s’articularà amb la col·laboració de les entitats locals que subscriuen el Pacte d’entitats de tolerància zero contra la violència masclista, posat en marxa el maig de l’any passat, i amb el suport específic de l’Associació de Dones per la Igualtat de Montornès, ADIM. 

+ INFO

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona