CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Pàgines interiors > Presentació enquestes > Propostes per al mercat setmanal

Propostes per al mercat setmanal

L'Ajuntament de Montornès del Vallès està analitzant, davant la petició presentada pels paradistes del mercat ambulant de treballar els festius, la possibilitat de mantenir el mercat el dimecres i el divendres malgrat siguin festius. Actualment, d'acord amb l'article 2 de l'Ordenança reguladora del mercat setmanal, quan el dimecres o el divendres són festius, el mercat es realitza el dia hàbil anterior.

Així mateix, s'està valorant la possibilitat de fraccionar el mercat dels divendres a Montornès Centre i traslladar les parades de roba, de calçat, de complements, etc, a la plaça de Pau Picasso i mantenir les d'alimentació al carrer de Palau d'Ametlla (des del carrer de l'Estrella fins al carrer de General Prim) i al carrer de Jaume Balmes, fins a la cruïlla amb Jacint Verdaguer.

És per això que, seguint la política consistorial de conèixer l'opinió dels ciutadans afectats per les decisions municipals abans de donar inici a les actuacions, us sol·licitem que respongueu les preguntes següents.

Podeu accedir a l'enquesta des d'aquí

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona