CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Pàgines interiors > Presentació enquestes > Consulta sobre el nom del Centre Juvenil

Consulta sobre el nom del Centre Juvenil

Amb la posada en marxa del Centre Infantil la Peixera, al número 4 del carrer Vallès, el Centre Infantil i Juvenil ubicat al número 10 del carrer de la Llibertat, ha passat a ser d’ús exclusiu per a joves.

De la mateixa manera que es va fer amb el Centre Infantil la Peixera, l'Ajuntament de Montornès del Vallès vol copsar l'opinió dels ciutadans en relació el nom que ha de tenir aquest equipament.

Es proposen dos noms:

  • Centre Juvenil Satèl·lit

L’equipament està ubicat a Montornès Nord, que als anys 60 rebia el nom de Ciudad Satélite. D’altra banda, els satèl·lits són objectes que es desplacen sobre una òrbita al voltant d’un espai central. El centre juvenil també fa el seu camí amb els joves, seguint una òrbita que els ajudi a tirar endavant el seus propis projectes.

  • Centre Juvenil la Llauna

A començament dels anys 70, al mateix emplaçament on hi ha actualment el Centre Juvenil, s’hi va habilitar un espai fet de làmines de metall que, durant un temps, va acollir els infants de 5è de primària de l’escola del barri. El lloc era conegut popularment com “la llauna”. Avui dia, la llauna és un objecte força arrelat a la vida quotidiana: bona part de les begudes duen aquesta mena d’envàs i continuen vigents expressions com “donar la llauna” com a equivalent de donar la murga, o “obrir la llauna” quan es parla d’iniciar un seguit de coses.

L'enquesta estarà activa fins al 12 de març. Hi podeu participar des d'aquí.

 

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona