CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Pàgines interiors > Presentació enquestes > Consulta sobre el nom del nou equipament infantil de Montornès Nord

Consulta sobre el nom del nou equipament infantil de Montornès Nord

L'Ajuntament de Montornès del Vallès vol copsar l'opinió dels ciutadans en relació el nom que ha de tenir el nou equipament infantil que s'ha posat en marxa al carrer Vallès, número 4.

El nou centre ofereix propostes per al lleure a la canalla de P-3 fins a 5è de primària. La instal·lació, amb un superfície de 270 m2, disposa de dos espais de joc i aprenentatge, l'un per als nens i nenes de 8 a 11 anys i, l'altre, per als infants de 3 a 7 anys. També té habilitades tres aules, una de suport a l'estudi, una altra per a les noves tecnologies i formació, i una per a l'experimentació mitjançant tallers. La gestió dels espais va a càrrec del mateix equip d'educadors que dinamitza L'amiga formiga amb seu fins ara al Centre Infantil i Juvenil (CIJ). L'Esplai Panda també trasllada la seva activitat al nou equipament, situat a la planta inferior de l'edifici que acull la llar d'infants pública El Lledoner.

Es proposen dos noms:

  • Centre infantil els Lledons
    Els lledons són el fruït del lledoner, arbre que dóna nom a la llar d'infants pública ubicada al mateix edifici.
  • Centre infantil la Peixera
    L'equipament està dotat de grans finestrals, la qual cosa el converteix en un espai lluminós alhora que fa visible des de l'exterior bona part de les instal·lacions.

L'enquesta estarà activa fins al 6 de febrer. Hi podeu participar des d'aquí.

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona