CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Pàgines interiors > Any 2023 > Casal de Vacances

Casal de Vacances

.
.

Tornen els casals de vacances municipals amb noves propostes per gaudir del temps estival!

El casal esportiu i el casal de lleure es plantegen com a propostes educatives específiques amb l’objectiu que en el temps fora de l'escola continuem educant de forma inclusiva.

Una alternativa pedagògica molt interessant a l’estiu que permetrà als infants gaudir, divertir-se i aprendre realitzant activitats esportives, de lleure i lúdiques.

Del 26 de Juny al 28 de Juliol
De dilluns a divendres de 9 a 13 h

Per a infants de 3 a 12 anys.

Casal esportiu municipal

El Complex Esportiu Municipal Les Vernedes organitza un casal multiesportiu amb activitats engrescadores. Lloc: CEM Les Vernedes (Gran Vial, 3).

El centre d’interès serà el Fairplay com a valor essencial en la formació de l’infant que l’ajudarà a créixer com a persona i l’acompanyarà durant tota la vida ja sigui en el terreny esportiu com en el personal i el professional. Es treballarà la competitivitat en igualtat de condicions, el joc net, la cooperació, la responsabilitat, la participació, el respecte i la solidaritat.

El casal incorpora una amplia varietat d’esports individuals i col·lectius. L’aprenentatge de la natació i les activitats lúdiques a l’aigua estaran presents diàriament, així com la celebració de tallers educatius. També s’aprofundirà en la creació de bons hàbits alimentaris, higiènics i de salut.

Casal municipal de lleure

El casal de lleure és una opció educativa de vacances a través d’activitats d’experimentació, jocs cooperatius, joc simbòlic, tallers, gimcanes i molt més. Tot el treball té com a finalitat l’educació en els valors necessaris per establir una bona convivència i desenvolupar bones relacions. Lloc: Escola Can Parera (carrer de Can Parera, 140).

Els infants aprendran a experimentar, respectar, estimar, compartir i descobrir a través del joc. Jugant s’aprèn!

Totes les propostes formaran part d’una història que permetrà que l’infant s’endinsi en una gran aventura.La programació del casal de lleure ofereix dues sortides especials per als infants de primària i una per als infants d’infantil. A més, els més menuts també tindran una activitat sorpresa. Per a tots els grups s’ofereix un dia de piscina a la setmana.

Eix d'animació del Casal de Lleure: "Alícia al pais de les meravelles" 

Més informació

Casal esportiu municipal:
CEM Les vernedes
93 568 69 07
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Casal municipal de lleure:
Pintor Mir
671001527
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona