CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Pàgines interiors > Any 2015 > Qüestions d'interès per a les persones usuàries del Complex Esportiu Municipal

Qüestions d'interès per a les persones usuàries del Complex Esportiu Municipal

 

Per què es tanca el Complex?

Hem de tancar per dur a terme diverses tasques, entre elles una auditoria tècnica de manteniment destinada a verificar l'estat de les instal·lacions i la seva situació sanitària i higiènica, així com per a resoldre les deficiències detectades a l'equipament. A més, l'Ajuntament té la voluntat de reorganitzar el servei d'esports, la qual cosa ha de significar una millora per a les persones usuàries.

 

Quin serà el període de tancament?

El tancament temporal del Complex és una mesura no desitjada per l’Ajuntament, que confiem sigui pel temps mínim indispensable, a la qual s’arriba com a conseqüència dels incompliments greus de l’empresa Gestió Esportiva Montornès, S.L, (Grup SEAE) que actualment es troba en concurs de creditors. 

L'Ajuntament de Montornès farà la màxima difusió per posar en coneixement de la ciutadania la posada en marxa del nou servei d’esports. Farem tots els esforços per resoldre la situació al mes aviat possible.

 

Pagaré el rebut de febrer?

Respecte a la possibilitat que li sigui carregat per part de l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL (Grup SEAE) el rebut de febrer, entenem que l’empresa no l'hauria de carregar. No obstant, en el cas improbable que li giressin aquest rebut, cal ordenar a l’entitat bancària el seu retorn. 

 

Pagarem més quan es restableixi el servei? 

No. Els preus són els aprovats a l'ordenança fiscal municipal i es mantindran amb independència de la reestructuració del servei d’esports. 

 

Hauré de pagar matrícula?

No s’abonarà cap quantitat en concepte de matrícula.

 

Què passa amb els cursets de natació?

Durant el període de tancament no hi haurà cursets de natació. En el moment que engeguem el nou servei d’esports cercarem les fórmules per posar-los en marxa, vetllant perquè no suposi cap perjudici per a les persones usuàries.

 

Per què es van cobrar els cursets si s'havia de tancar?

El cobrament el va fer Gestió Esportiva Montornès, SL  (Grup SEAE) quan sabia que tenia pendent l’expedient de resolució de contracte tramitat per l’Ajuntament. El més prudent hagués estat contractar els cursos per mensualitats. L’Ajuntament desconeixia que Gestió Esportiva Montornès, SL (Grup SEAE) estigués cobrant aquests cursos. 

 

Continuaran els cursets o em tornaran els diners? 

El nostre compromís és defensar els interessos de les persones usuàries, en especial d'aquelles que han fet un pagament per un servei que l'empresa sabia que no podia garantir. Un cop reestructurat el servei i quan disposem de les dades actualitzades de les persones afectades se'ls oferirà la possibilitat de tornar a fer els cursets.

 

Què passa amb els 3 euros de dipòsit? 

L’Ajuntament estudiarà la manera d’aconseguir que els usuaris en cap cas els perdin.

 

Els serveis seran els mateixos? 

L’Ajuntament reestructurarà tot el servei d’esports municipal: els que comprenia el complex que es tanca i els que es troben en altres instal·lacions i serveis del municipi, integrant serveis amb una major i millor cobertura a tota la població, amb unificació de recursos personals i tècnics i tot orientat cap a una política esportiva lligada a la formació integral de nens i nenes i a la integració total sense exclusions socials. 

 

Per què la nota informativa de l'Ajuntament ha sortit amb poc marge de temps?

No estem rebent l’obligada col·laboració de l’empresa, que ens ha lliurat la instal·lació d'un dia per l'altre i sense cap mena de coordinació. És per això que aquesta mateixa setmana l’Ajuntament ha iniciat una campanya de comunicació amb bustiada a les llars i rètols informatius per posar al corrent les persones afectades.

 

Com puc obtenir més informació?

L'Ajuntament de Montornès, en aquest període de tancament, habilita dos llocs presencials per atendre els usuaris: a l'OAC situada a la planta baixa de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.30 a 15 hores, i al Complex Esportiu de dilluns a divendres de 16 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13 h. També es poden seguir els esdeveniments en aquest mateix web (www.montornes.cat) o escriure’ns a l'adreça de correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona