CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Pàgines interiors > Any 2013 > Mercat setmanal de Montornès Nord

Mercat setmanal de Montornès Nord

Mercat setmanal de Montornès Nord
Mercat setmanal de Montornès Nord

El 21 de setembre de 2013 es va posar en marxa el renovat mercat setmanal de Montornès Nord. El nou impuls que se li vol donar ha passat per canviar-ne el dia de celebració del dimecres al dissabte i la ubicació, del carrer de la Llibertat al carrer de Federico García Lorca.

Aquests canvis pretenen reactivar l’activitat del mercat aprofitant el moviment comercial del cap de setmana i incrementant les sinèrgies amb els establiments de l’entorn.

La mesura segueix les indicacions del Pla estratègic de comerç de Montornès elaborat l’any passat per l’empresa Daleph, amb el suport de la Diputació de Barcelona i els recursos del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord.

El mercat es va posar en marxa amb una quinzena de parades. N’hi ha 7 de dedicades a l’alimentació, 6 a l’equipament personal (roba, calçat, cosmètica, etc.) i 2 a l’equipament de la llar.

Les bases d'adjudicació de les parades estableixen que el mercat en pot arribar a tenir 30. L’Ajuntament manté obert el termini perquè les persones que ho vulguin puguin presentar la sol·licitud per a alguna de les places que encara queden vacants.

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona