CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Pàgines interiors > Any 2007 > Programes i jornades 2007 > Jornada tècnica per a educadors de lleure i altres agents socials

Jornada tècnica per a educadors de lleure i altres agents socials

Presentació

El programa té l’objectiu d’incrementar els recursos dels agents educatius de proximitat per incrementar la qualitat de la tasca d’intervenció educativa. Els tallers que es proposen, malgrat la seva curta durada, estan pensats per ser aprofitats al màxim, donat el reduït nombre de participants per activitat.
La jornada se celebrarà el dissabte, 17 de març, al Centre d'Iniciatives Juvenils i Culturals.

Destinataris

Persones relacionades amb l’educació en el temps de lleure d’infants, adolescents i joves i altres agents socials que treballin en aquest àmbit.

Programa

9.30 h Recepció dels participants, lliurament de documentació i esmorzar de benvinguda.

10 h Inauguració de la diada a càrrec del Sr. Ignasi Valls i Vilaró, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Montornès del Vallès

10.10 h Inici del primer torn de tallers simultanis
- Maquillatge de fantasia
- Tastet de contes
- Teatre d’intervenció social
- Art teràpia

12 h Pausa - cafè

12.10 h Inici del segon torn de tallers simultanis
- Maquillatge de fantasia
- Tastet de contes
- Teatre d’intervenció social
- Art teràpia

14 a 15.45 h Dinar al restaurant Gòndola (davant el CIJC)

16 a 18.45 h Taller de tarda: Instruments de percussió

19 h Cloenda de la diada

Els tallers

Els tallers de matí són simultanis i cal triar per ordre de preferència de l’1 al 4. L’organització farà els grups en funció de les peticions rebudes. El taller de tarda és comú a tots els participants i per participar-hi cal confirmar l’assistència.

Descripció del tallers

 • Maquillatge de fantasia
  Monogràfic d’introducció on s’expliquen les eines bàsiques del maquillatge a l’aigua. Es treballarà amb "aguacolor", maquillatge de fàcil aplicació que s’elimina sense esforç i que s'utilitza principalment per a maquillatge facial i corporal.
  Taller a càrrec d’Iris Cortavitarte i Núria Espín, professionals del món del maquillatge i l’estètica. Han participat en el Parc de Nadal i en la festa de Carnaval de Montornès.
 • Tastet de contes
  Taller per començar a explicar contes. Els personatges, els paisatges, el desenllaç, tot ben amanit per fer d’aquesta proposta una història molt real.
  Taller a càrrec de Mercè Rubí, professional del món del conte i col·laboradora habitual de l’Espai Infantil del CIJC i altres equipaments municipals.
 • Teatre d’intervenció social
  Els participants descobriran la seva pròpia realitat prenent consciència de les oportunitats i les limitacions que troben al seu entorn més immediat. Treballaran el cos i la ment i es posaran en el lloc i el dia a dia d’un infant o un jove.
  Taller a càrrec d’Impacte Teatre, entitat especialitzada en teatre social. Des de començament del curs 2006-2007 treballen amb un grup d’adolescents de l’Espai Jove del CIJC.
 • Art teràpia
  Sentiments, emocions i sensacions a través de l’expressió artística com a canal de comunicació per ajudar a incrementar la qualitat de vida dels participants. No cal tenir experiència artística prèvia ja que no es persegueix elaborar cap obra d’art sinó experimentar a través dels sentits.
  Taller a càrrec d’Elisenda Guardiola, art terapeuta de l’associació per a l’Expressió i la Comunicació.
 • Instruments de percussió
  Sessió d’introducció a la percussió on es treballarà el ritme, la melodia i la tècnica de baquetes, fent especial atenció als instruments a l’abast dels educadors per què fàcilment puguin treballar amb joves.
  Taller a càrrec dels Mururus, grup de joves de l’Ateneu Popular de Sant Roc de Badalona, associació que forma part de la Fundació La Roda de la qual també formen part l’Esplai Panda i el CIJC.

El dinar

És optatiu i tindrà lloc al restaurant Gòndola que es troba davant el CIJC. El preu del menú és de 12€ que s’abonaran en el moment de la inscripció. Per a totes aquelles persones que col·laboren amb el Servei de Joventut el dinar és de franc.

La inscripció

És gratuïta i s’ha de formalitzar abans del 12 de març al Punt Jove o al CIJC. Les places són limitades a 32 persones (8 per taller).
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona