CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Àmbits > Mobilitat > Àrea de vianants del carrer Major i el seu entorn

Àrea de vianants del carrer Major i el seu entorn

L’Ajuntament,  amb l’ànim d’impulsar els desplaçaments a peu, reduir la circulació de vehicles, reduir la contaminació, reduir el risc d’accidents, impulsar el comerç de proximitat, i facilitar l’ús de l’espai públic pels vianants, ha acordat l’adopció de mesures de pacificació del trànsit i foment de la mobilitat a peu i amb mitjans més sostenibles als espais i vies públiques següents:

  • Carrer Major, en el tram comprès entre l’avinguda de l'Onze de Setembre i la Rambla de Sant Sadurní.
  • Carrer de Jacint Verdaguer, en el tram comprès entre el carrer Major i el carrer de Joan XXIII.
  • Carrer del Riu Mogent, en el tram comprès entre el carrer Major i el carrer de Sant Isidre.
  • Carrer del Bruc
  • Ptge. de l’Ajuntament
  • Ptge. de Can Primo

Per aconseguir implementar les mesures de pacificació del trànsit l’ajuntament ha instal·lat un sistema de control d’accés de vehicles mitjançant càmeres de videovigilància per garantir un nivell òptim de vigilància i compliment eficient de la mesura per aconseguir reduir la circulació de vehicles als mínims imprescindibles. Aquestes mesures a més donaran suport a la funció que ha de desenvolupar la Policia Local. 

*Adjuntar decret 

Consulta si el teu vehicle pot accedir a l’àrea de vianants del carrer Major i entorn.

Enllaç de consulta

 Si el teu vehicle no consta a la base de dades del sistema de control d’accés mitjançant càmeres de videovigilància pots sol·licitar autorització a través del següent tràmit:

Enllaç tràmit OAC/ONLINE Nou tràmit:

“sol·licitud d’autorització per accedir amb vehicle a l’àrea de vianant del c. Major

Si ja disposes d’autorització d’accés, però puntualment necessites una autorització temporal addicional pots fer el tràmit de comunicació corresponent a través del següent enllaç:

  • Enllaç tràmit exclusivament online

 L’accés per fer càrrega i descàrrega als vehicles relacionats amb activitats comercials que es desenvolupin als carrers esmentats dins de l’horari de 8 hores a 10 hores, de 15 hores a 17 hores, i de 20 hores a 22 hores. El temps màxim autoritzat per realitzar la càrrega-descàrrega és de 20 minuts. No s’habilita a circular lliurament, a estacionar-hi i a fer càrrega-descàrrega fora dels horaris autoritzats, sens perjudici de la regulació del trànsit existent en cada carrer. Aquesta afectació és d’aplicació a persones directament relacionades amb les activitats comercials com a titular, responsable, persona treballadora del comerç o que en mantingui qualsevol altre relació, així com a les persones proveïdores o clientes del comerç.

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona