CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Condemna pel feminicidi d’una veïna de Vic

Condemna pel feminicidi d’una veïna de Vic

15/05/2024

Aquest migdia s’ha fet un minut de silenci al davant de l’Ajuntament per condemnar l’assassinat d’una veïna de Vic, presumptament a mans de la seva parella. Amb la confirmació d’aquest cas ja són onze els feminicidis aquest 2024 a Catalunya.

Representants municipals, personal de l’Ajuntament i ciutadania s’han concentrat aquest migdia al davant de la Casa Consistorial per condemnar el feminicidi d’una veïna de Vic, presumptament a mans de la seva parella. La convocatòria és del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat.

Dissabte els Mossos d’Esquadra van detenir l’home per la seva possible relació amb la mort de la seva parella. El jutjat ha ordenat presó provisional sense fiança mentre es fa la recerca del cos de la víctima, encara desaparegut.

Segons el recompte del Departament d'Igualtat, ja s’han produït onze feminicidis aquest 2024: sis dones, dues criatures assassinades per violència masclista juntament amb la seva mare, i tres infants morts amb finalitat de violència vicària.

On demanar ajuda? Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Arxivat a: Igualtat
Un moment de l'acte.
Un moment de l'acte.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona