CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Esplai Panda recupera les colònies d’estiu

L’Esplai Panda recupera les colònies d’estiu

08/05/2024

Enguany les colònies tindran lloc del 26 de juliol al 2 d’agost. Les inscripcions per a usuaris/àries de l’esplai seran el 18 de maig al CI La Peixera. Per a la resta, de l’1 al 5 de juliol al CI Pintor Mir, amb cita prèvia.

Després d’un any de descans, l’Esplai Panda amb el suport de l’Ajuntament torna a organitzar les tradicionals colònies d’estiu per a infants i joves des de P5 a 4t d’ESO. Enguany seran del 26 de juliol al 2 d’agost a la casa de colònies El Xalió, situada a l'entrada del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Les inscripcions per als infants i joves que ja fan ús de l'esplai seran el 18 de maig al Centre Infantil La Peixera, en els horaris que l’equip de l’esplai els indicarà.

Per als infants i joves que no són usuaris de l’Esplai Panda, les inscripcions tindran lloc de l’1 al 5 de juliol al Centre Infantil Pintor Mir. Caldrà demanar cita prèvia al 671 001 527 al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Es preveu una cinquantena de places per a infants i joves. En cas que la demanda superi l’oferta es farà un sorteig per a l’assignació de places.

Més informació: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Educació, Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona